Korento

Morsian
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Korento

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Enköhän mie pyydä iskää saattamaan Jos hän olisi jostain syystä estynyt niin isoveli olisi myös ihan hyvä vaihtoehto (sehän se enemmän on metelöinyt kun häneltä ei kysytty naimalupaa )
 2. Joku vähän yli 60 Lapsia ei kutsuta kuin sisarusten lapset ja rajattiin aika rankalla kädellä turhat sukulaiset pois.
 3. Heti kihlauksen jälkeen aloin suunnittelemaan ja järjestämään häitä vuoden päähän Eli mies kosi 8.7.2016 ja nyt on varattu juhlapaikka, kirkko, bändi ja pitopalvelu. Ja häät tosiaan sitten 8.7.2017 <3
 4. Me nyt päädyttiin varaamaan Carlberg Espoossa ja se oli 600€ koko viikonloppu. Käytiin katsomassa myös mm. Väinölä ja Bygård, jotka oli molemmat sen 950€/viikonloppu.
 5. Sellaiset pienet kivat lasipullot olisi kivat ja niihin jotain pientä karkkiraetta. Pitäisi vaan yrittää löytää ne karkitkin jostain
 6. Huuuh no on kyllä kallis Itse olen kyllä löytänyt noita paikkoja, joihin omat ruuat ja juomat saa tuoda halvimmillaan 600 eurolla. Vantaalla tosin.
 7. Tämäkin asia pitäisi nyt sitten saada selvitettyä. Molemmilla on sellaiset ei-nyt-niin-yleiset sukunimet, mutta omani on paljon lyhyempi ja pehmeämpi. Etunimeni on pitkä ja kova, joten sukunimeni sopii sen kanssa. Miehen sukunimi taas on pitkä ja etunimeni tapaan kova, joten jos ottaisin sen, olisi nimeni typerän pitkä eikä kuulostaisi hyvältä. Olen kyllä aina ajatellut, että haluaisin saman sukunimen mieheni kanssa, mutta ellei nyt keksitä kokonaan uutta yhteistä sukunimeä niin voi olla, että molemmat vaan pitää omansa. Se on harmillista, sillä itse kyllä haluaisin oveen vaan yhden nimen.
 8. Heh, hyvä että joku muukin on vähän vaiheessa Meinaa kyllä kauhistuttaa kun kaikilla muilla tuntuu olevan kaikki varattuna ja homma luistaa. Itse toivon, että saataisin hääpaikka lyötyä lukkoon tässä viikon tai max parin sisään. Itsekin järkkään häitä täällä Vantaalla ja juhlapaikkoja on mutta suurinosa todella kalliita. Ei haluttaisi ravintolaa, koska kallis, lyhyt vuokra-aika ja ei saa viedä mitään omia juomia tai ruokia. Ihailtavaa kyllä jos joku jaksaa häästressin ja kiireen keskellä leipoakin Itsekin pidän leivonnasta, mutta voi olla, että olen silloin niin hermokimppu ettei siitä mitään tulisi
 9. Häät tiedossa ensi vuoden heinäkuussa eikä juuri mitään ole vielä valmiina. No bändi on tiedossa ja hääpaikkoja kovasti katsellaan ja tarjouspyyntöjä on lähtenyt matkaan yli 30. Mutta vasta pari viikkoa oltu kihloissakin että kai se tästä
 10. Meille taitaa tulla kirkkohäät iha puhtaasti kustannussyistä. Olisi tullut kalliimmaksi hankkia sellainen hääpaikka, jossa vihkiminen ylipäätään onnistuisi kivasti ja se maksaisi pari sataa, että saisimme paikalle jonkun vihkimään meidät. Olisihan maistraattivihkiminenkin vaihtoehto, mutta haluamme kuitenkin sen osaksi hääpäiväämme ja haluamme, että läheisemme olisivat sitä todistamassa. Kumpaakaan uskonto ei kiinnosta juurikaan ja itseäni suorastaan harmittaa ja ärsyttää, että joudun sittenkin kuuntelemaan hääpäivänäni hölynpölyä, johon en edes usko. Mutta jos saamme kivan kirkon niin ovathan ne puitteet sitten ihan kivat.
 11. Itse olen ajatellut, että häitä edeltävä yö kyllä nukutaan yhdessä, sillä varmasti jännittää muutenkin niin paljon, ettei meinaa saada nukuttua. Mutta sitten kun lähdemme kumpikin tahoillemme valmistautumaan niin seuraavan kerran nähdään vasta alttarilla.
 12. Häiden aikaan itse olen 27 ja mies 29
 13. Meillä on sellainen asetelma, että itse morsiamena olen vegaani ja mies on sekasyöjä, mutta syö kyllä mielellään myös vegaanista ruokaa. Vieraista osa on avarakatseisia uusien ruokien suhteen (vieraidenkin joukosta löytyy jokunen vegaani ja kasvisyöjä) ja osa taas pitää vegaanista ruokaa ihan jöötinä (vaikka tuskin heillä siitä kokemusta edes on). Häät olisi tarkoitus pitää ensi kesänä ja suunnitelmissa oli, että suurinosa ruuista olisi vegaanisia, mutta tarjolla voisi olla myös kalaa ja kahvimaitoa. Noutopöytä monine eri vaihtoehtoineen olisi varmastikin paras tähän. Olisiko kellään vinkata tällaiseen sopivia pitopalveluita pääkapunkiseudulla?
 14. Meillä vaan läimäytettiin tieto Facebookiin Saipahan kaikki tietää kerralla.
 15. Oltiinhan niistä puhuttu ja kiusattu toisiamme, mutta lopulta se kuitenkin tuli ihan yllätyksenä Tuo tilanne tuli jotenkin niin yllättäen, että häkellyin totaalisesti (muistikuvatkin vähän hatarampia kun meni jotenkin ihan sumussa :D). Mutta kun pahin pöllästys meni ohi niin tuli onnenkyyneleet. Tuntui kyllä ihanalta <3