TulevarouvaK

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About TulevarouvaK

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 11/14/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. No tavallaan joo. Mutta mies haluaa perinteisesti kosia vaikka häitä varten on lähes kaikki jo varattuna.
 2. Katselin juurikin samaista kimppua. Ja Mietin onko ruusujen väri mahdollista valita itse? Olisiko mahdollista nähdä kuvaa sun kimpusta?
 3. Vain mieheni tietää. Karataan salaa vihille.
 4. Tavattiin tinderin kautta.
 5. Espoon maistraatissa vihkiminen 24.02.2017 ja juhlistetaan kahdestaan pienellä häämatkalla.
 6. Aloitettiin häiden suunnittelu nyt alkukesästä, kun oltiin seurusteltu puoli vuotta. Päätettiin hääpäivä vuodelle 2020. Muutettiin yhteen viime viikonloppuna ja muuttomatkalla miehen kanssa tuli puhetta että maltanko todella odottaa 4 vuotta. Olin rehellinen itselleni ja tokasin että en malta. Automatkalla tavaroita roudatessa juteltiin aiheesta lisää ja heräs ajatus vihille karkaamisesta ja niin eilen sain varattua maistraatin haluamallemme päivälle ja siihen on nyt puoli vuotta aikaa. Olen niin onnellinen!!
 7. Jostain syystä ajatus polttareista on alkanut vuosien saatossa enemmän ja enemmän hirvittämään. En ikinä oo ollu mikään huomion keskipisteenä viihtyvä tyyppi eikä julkinen nolaaminen olis mulle mitenkään mielekäs juttu. Kun päätettiin mennä salaa vihille huomasin, että iso taakka putosi harteilta. Ei siis polttareita minulle! Huh!
 8. Otan miehen sukunimen mieheni pyynnöstä. Hänelle sen verran tärkeä asia.
 9. Nyt kysyy tietämätön. Voiko siis maistraatin varata jo nyt vaikka se esteettömyystodistus on vaan sen 4kk voimassa? Meillä häät olis toiveissa pitää 24.02.2017 ja katselin että maistraatissa ei olisi koko ens vuodelle edes aikoja saatavana. Voiko olla silleen että ne näkyis vaan 4kk etukäteen?
 10. .
 11. Itse ainakin tiedän että äidin puolen suku tai äidin kaksi siskoa varmaan hyvinkin julkisesti arvostelevat meidän päätöstä. Siksi ajateltiinkin olla ihan hiljaa.
 12. Mä leikkimielisesti puhuin miehelle että voisin kosia, mutta sano että se on hänen tehtävä kosia. Kosintaa siis odotellessa.
 13. Jännittää. Mulle ensimmäinen liitto ja miehelle toinen. Jännitystä lisää myös se että menemme vihille salaa.
 14. Oonhan siitä saattanut mainita. Mies on myös itse kysellyt mun toiveita. Hääpäivä kun on jo päätetty niin haluaa tehdä kosinnasta mulle ikimuistoisen. Ihana mies
 15. Ollaan sovittu että mies kosii. Häät on helmikuussa 2017.