Rämäpää

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Rämäpää

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.yrityslainat.net/

Profile Information

 • Gender

Recent Profile Visitors

434 profile views
 1. Häissä pelottaa juurikin tuo epävarmuus. Paljon tekijöitä, joista joku voi mennä pieleen, ilman, että itse pystyy edes siihen vaikuttamaan. Sattuma kai kuuluu häihin. Toisaalta vieraat eivät välttämättä edes huomaa asioita, jotka saattaa itsellä iskeä silmään. Hieman jännittää myös häämatka. Lainalaskuria olen pyöritelly ja miettinyt, että kuinka paljon varata häämatkaan rahaa. Budjetit paukkuu kyllä aika äkkiä tässä häähommassa.
 2. Häät ovat iso menopiikki tänä vuonna, mutta uskon, että rahatilanne kyllä tasoittuu vuoden aikana normaaliksi. Ylimääräisiä menoja varten ei ole säästöjä, tosin vakuutukset ovat ihan kunnossa, jos jotain tapahtuisi. Tuo osamaksumahdollisuus pitää kyllä vielä tutkia. Onko joku ostanut osamaksulla sormuksen sormuskaupasta? Paljonko siinä tulee kuluja sormuksen lisäksi?
 3. Miten tekisitte: Hääbudjetti on jo huolellisesti käytetty ja haaveenani olisi kuitenkin saada unelmieni sormus. Muutaman satasen sormus ei vielä maata kaataisi ja sen saisin kyllä järjestymään, mutta pitkäaikainen haaveeni on teettää itselleni mieluinen sormus, johon uppoaisi kyllä helposti myös rahaa. Sormuksen haluaisin ehdottomasti saada jo häihin, joten en haluaisi viivästyttää sen ostamista säästämällä siihen rahaa. Vanhemmat tukevat häiden järjestämistä, joten en voi mitenkään heiltäkään lainata. Olisiko aivan älytöntä ottaa laina sormusta varten? Vuoden maksuajalla ei kuitenkaan tulisi ihan älyttömästi kuluja 1000 euron lainalle, esim. http://www.vertaalaina.fi/laina-vertailu-1000.html
 4. Kiitos suosituksesta. Tuo Kaisankoti vaikuttaa kyllä lupaavalta.
 5. Kokonaisuus ratkaisee, mutta oma rauha ja luonto olisi tietysti plussaa. Toisaalta voisi kyllä laajentaakin vähän aluetta, mistä hotellia etsii. Lapsi jää hääyöksi isovanhemmille hoitoon, niin sen takia ajattelin, että jos hätä tulee, niin ei olla kovin kaukana.
 6. Hei, onko teillä suosituksia Espoon hotelleista, mikä soveltuisi parhaiten hääyöhön? Häät ovat pienet, joten hotellin hinnalla ei ole nyt suurta merkitystä. Hotellissa tulisi olla myös hyvä ruoka, koska haluamme nauttia aamupäivästä huoneessa löhöillen ja toisistamme nauttien. Olisi kätevää syödä sitten jossain vaiheessa päivää samassa hotellissa, niin ei tarvitsisi hötkyillä minnekään.