Jump to content
Naimisiin.info

vaimoke05

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän vaimoke05 kaikki viestit

  1. Kuinkas on, kun olen kuullut, että hiilihapollinen juoma ei kauan pysy suihkulähteessä hyvänä? Tahmaako juoma sormet, kun sitä tuosta suihkusta yrittää ottaa? Hintaa oli laitteelle muistaakseni jotain 80 Euroa. Tarkoittaako tämä päivän vuokraa vai, siis kuinka pitkäksi aikaa tuo hinta kattaa??
  2. Häävieraiden määrä n.90hlö, joista 5 lasta. Hääporukan ikähaitari 20-60v., joten eiköhän tuota alkomahoolia kulu. Ajattelimme tarjota alkuskumpan+lisäkaadon (riippuen siitä kuinka kauan hääparilta kestää matka juhlapaikalle, etteivät vieraat kuivin suin joudu odottelemaan! ), puna-ja valkoviiniä, siideriä ja olutta (sillä morsio eli minä en juo viiniä), aveciksi konjakki ja baleys ja illalla boolia. Juomiin menee arviolta 1000E (hinta riippuu paljolti siitä, mitä isukin eläkeläisjuhlien juomista syyskuulta 2005 jää jäljelle)
  3. vaimoke05

    Helsinki

    :-XTuomiokirkko & Suomenlinnan Pirunkirkko
  4. Hääpaikka Suomenlinnassa 700E päivä (hieman halvempi kuin sesongin aikana 860E), siivous kuuluu hintaan, tavarat saa tuoda varastoon edel. päivänä ja hakea häiden jälkeisenä päivänä ja tila käytössä klo 2.00 asti. Minusta halpa pääkaupunkiseudun paikaksi. ;D
×
×
  • Create New...