Jump to content
Naimisiin.info

Merituulahdus

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Merituulahdus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sisään Ave Maria, ulos Purcellin Trumpet tune, valssina Minä rakastan sua. Kirkossa iskä lauloi täytenä yllätyksenä Kauan katsoin (liekö oikea nimi mutta kaikki tunnistanee) ja suunnitellut esitykset Anna-Mari Kaskisen Minä sinua rakastan (todella herkkä ja kaunis!) ja Pekka Simojoen Rakkaus on lahja Jumalan (melko tunnettu ja paljon käytetty). Oli niin ihanaa että useampi vieras liikuttui kirkossa kyyneliin asti.
  2. Kimppuni hinnaksi tuli 65e (sis.kalloja ja muitakin kukkia ei siitä halvimmasta päästä), avustajien ja vanhempien vieheiden 7x6,5e ja sulhon viehe ja heittokimppu noin 10e/kpl. Yhteensä kukkiin meni siis 130e. Oon ihan tyytyväinen kun hinta oli loppujen lopuksi alhaisempi kuin luvattiin.
  3. Nyt on juhlat pidetty ja ei voi kuin todeta että se Wisahovi oli upea paikka! Meidän reilu 100 vierasta mahtui sinne hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä ja todella avuliasta ja yhteistyöhaluisia. Ruoka oli tooodella hyvää. Voin lämpimästi suositella ko.paikkaa!
  4. Hetkinen seis! Kenenkäs tuo Sikojen rakkaus- runo oikein on? Sopisi varmaan meidän juhlaohjelmaan loppukevennykseksi... ;D
  5. Just for you, meillä on yhtä hyvä maku paikkojen suhteen.
  6. Pirtun sekaan tomusokeria niin kuulemma toimii.. Kannattaa varmaan kokeilla eri sekoituksia, että mikä toimii parhaiten.
  7. Hei Coordinator! Me jo alustavasti varattiin tuo Wisahovi ja tässä muutamia hintoja: paikan vuokra (sis. tarjoilut, siivouksen ja talosta löytyvät pöytäkoristeet) 300e, ruoka (eri menuja mutta tämä edullisimpia häiden kannalta, sis. alkupalat, pääruoan ja kakkukahvit. Kakku valitaan erillisestä luettelosta) 30-79 hlö 28.50e/ yli 80 hlö 26e. Juomien hinnat aika kalliit, meinattiin tarjota vain alkumaljat. Lisäksi pöytäliinoista veloitettiin muutama euro/liina (pesulakulut). Muita kuluja ei pitäisi tulla/ toivottavasti ei tule alustavien neuvottelujen perusteella...
  8. Hei Jocely, miten meni häät Wisahovissa? Mielelläni minä ja varmaan muutkin siellä juhlansa viettävät kuulisivat kokemuksia ko. paikasta. (en tiedä kuuluuko puheenaihe juuri tähän ketjuun, mutta...) :)
  9. Merituulahdus

    Teemana syksy

    Kurkistapa tuonne askartelun puolelle, sieltä löytyy syksyyn liittyviä ketjuja. Meilläkin on häät syksyllä ja koristelussa käytetään syksyn lehtiä ja tuikkuja. Nyt vaan toivotaan että ensi vuoden syksystä muodostuu kauniimpi kuin tänä vuonna!
  10. Hui etkai vaan Blues oo menossa 1.10.05? Me ajateltiin kans tuota Wisahovia, sitä on kehuttu ihan kivaksi paikaksi..
×
×
  • Create New...