Jump to content
Naimisiin.info

Minnukka79

Rouva
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Minnukka79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Pito-Piioilta tuli vastaus palautteeseeni. Pahoittelivat tapahtunut ja sanoivat ottavansa asian esille kahvipöytäkeskustelussa. Vähän oli ehkä ylimielinen sävy siinä vastauksessa, mm. sanoi, että olisivat toivoneet saavansa palautteen heti, että asiat olisivat vielä tuoreessa muistissa. Haloo, laitoin sen kolme viikkoa häiden jälkeen, olisimmehan voineet olla tuon ajan vaikka matkoilla ja kai nyt itse kukin muistaa kolmen viikon takaiset tapahtumat. Muutenkin oli joitain asioita, joissa oli hiukan ylimielinen sävy. Mutta pääasia, että pahoittelivat kuitenkin tapahtunutta. Ja todellakin virheitä ja mokia sattuu kaikille, täällä on paljon positiivista palautetta, ei se todellakaan tarkoita, että kaikille näin sattuisi, vaikka meille nyt sattuikin.
 2. Tiedoksi teille, että laitoin juuri palautetta Pito-Piioille menemään. Saas nähdä mitä vastaavat. Laskun maksoimme jo aikaisemmin, joten hinnanalennusta on ehkä tässä vaiheessa turha enää vaatia. Odotan, että osaisivat itse hyvitellä asiaa jotenkin tai vähintään ainakin pahoittelut.
 3. Sade_82, ei olla vielä palautetta annettu, häistä on vasta pari viikkoa ja lasku tuli vasta viime viikolla. Tarkoitus on kyllä antaa ja varmasti sen teemmekin tässä kunhan ehdimme. Tosiaan, ei asioihin tule parannusta jos pomot eivät tietoisia ole.
 4. Meillä oli myös Pito-Piiat häissämme ja olimme ruokaan erittäin tyytyväisiä, sitä jäi iltapalan jälkeen vielä paljon kotiinviemisiksi mm. kolme kokonaista kakkuakin! Mutta tarjoilijat olivatkin sitten toista maata... Kaksi nuorta tyttöä, joista toinen oli ihan ystävällinen, mutta toinen erittäin tyly. Lisäksi pyysimme, että laittaisivat oluet ym. juomat jääkaappiin kylmään, mutta koko illan saimme lämmintä olutta juoda, vaikka jääkaapissa oli kyllä tilaa. Olimme myös sanoneet kellonajan monelta juomat tulevat pöytään, mutta juomia ei tuotu ennenkuin itse kävimme pyytämässä, lisäksi silloinkaan ei vielä boolia tuotu, vaan siitäkin piti käydä huomauttamassa erikseen. Olimme sopineet, että tarjoilijat kattavat iltapalan kymmeneltä ja poistuvan sen jälkeen. Yhdeksältä kaasoni tuli pyytämään minua kuitenkin keittiöön, tarjoilijat olivat vain ilmoittaneet, että lähtevät nyt ja saamme itse kattaa iltapalapöydän. Selvittelin siinä sitten asiaa heidän kanssaan ja sanoin, että eivät kyllä todellakaan lähde ennenkuin iltapala on katettu. Sen jälkeen pyysivät, että saisivat laittaa sen heti esille kun heillä ei ole enää muita hommia ja aika kävi pitkäksi Jouduin aika tiukkana sanomaan, että he kattavat sen tasan kymmeneltä ja lähtevät vasta sitten, hääkakkukin oli juuri syöty, eikä kukaan varmasti vielä nälkäinen. No vähän ennen kymmentä he sitten kattoivat ja lähtivät samantien. Jäi vähän kurja maku heistä ja varsinkin siitä, että morsianta piti vaivata hääpäivänään, vaikka sovimme että yhteydenpito tapahtuu kaasojen välityksellä. Mutta pääasia tietysti, että ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
 5. Onko tuoreita kokemuksia, siis tältä vuodelta Leppävaarassa sijaitsevasta Thorstorpista? Me varattiin se jatkopaikaksi häille. Miinusta on kyllä se, että yhteen mennessä pitää olla siivottunakin jo. Mutta muuten vaikutti ihan hyvältä paikalta.
×
×
 • Create New...