Jump to content
Naimisiin.info

Kuusama

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=kertomukset;action=display;num=1117178638
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    pk-seutu

Kuusama's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuusama

    Malta häämatkakohteena?

    MEidän häämatkamme suuntautui tosiaan Maltalle 7.-21.5.05. Hotellimme oli Pacevillessä, eli käsittääkseni keskellä saaren suosituinta biletysaluetta, mutta hotelli oli sen verran hyvin äänieristetty ettei siitä ollut haittaa. Retket olivat antoisia! Suosittelen ehdottomasti käymään Mosta Domessa se on UPEA! Sinnekin pääsee bussilla näppärästi oikeastaan mistä päin saarta tahansa. Tässä kuva siitä: Minulle sivuista: www.visitmalta.com oli apua reissun suunnittelussa. Löysimme sitä kautta esimerkiksi mediterraneo Marine Parkin, joka oli pieni mutta mukava paikka. Lipun hintaan kuului sisäänpääsy puistoon ja 3 esitystä: Papukaijashow, delfiinishow ja (henkilökohtainen suosikkini ) merileijona esitys. Merileijonat ovat kyllä kertakaikkiaan hupaisia otuksia, ja show oli tehty huumorilla. Esimerkiksi yhdessä tempussa merileijona antoi vapaaehtoiselle yleisön jäsenelle suukon poskelle- ja painui välittömästi kurlaamaan suunsa puhtaaksi ;D Juontaja sitten voivotteli että voi mitäs kummaa tuo merileijona nyt puuhaa? Ei ole kuulepas kohteliasta puhdistaa suuta noin näyttävästi suukon jälkeen ,ei sen miehen hengitys nyt NIIN pahalta voinut haista. Gozolla oleva Azure Window (kuva täällä)oli meille retken kohokohta. Siellä oli paikallista väkeä veneineen, ja n.2,5e hinnalla pääsi ihanalle veneretkelle läpi kapean kallionkolon ja ihastelemaan koralleja ja luolia sekä kasvojenmuotoista kalliota -sekä tietenkin itse Azure Windowta. Hinta-laatu suhde oli erinomainen! Sulhasen mielestä Maltalla parasta oli se että siinä yhdistyi samalla kaupunkikohdeloma ja rantaloma sekä hyvä retkitarjonta. Me käytettiin retkilläämme paikallista Oasis tours- matkatoimistoa, joka ei ollut ihan halvin järjestäjä muttei mikän kovin kalliskaan. Palvelu pelasi ja kaikki sujui hyvin. Leffahulluja kun ollaan, käytiin elokuvissakin monta kertaa (St.George's bayn lähellä, Bay street ostoskeskuksen lähellä) olevassa elokuvateatterissa. Siellä oli myös IMAX-sali, jossa oli siis koripallokentän kokoinen laajakangas ja kolmiulotteinen elokuva Se oli kyllä upea kokemus! Tavalliset salitkin ovat moderneja ja viihyisiä, valkokankaat isoja ja THX-äänellä varustettuja. KAikissa elokuvissa on väliaika, mikä oli oikeastaan varsin mukavaa. Paikalliset mehut ja karkit olivat myös elokuvateatterissa halpoja.
  2. Kysymykseen en osaa valitettavasti vastata, tulin vaan kiittämään vinkistä. Ollaan just mietitty mistä ostetaan sinettivaha (leimasin on jo)
  3. Tässä runo, joka oli meidän hääkutsussamme Ihanaa, löysimme toisemme! Myötä- ja vastoinkäymisissä on meillä yhteiset eväät repussa ja karhun voimat rakkaudessa. Maailman tuulissa, arjessa meitä hiotaan, meitä ohjataan. Teidät juhlaan iloiseen kutsutaan.
  4. Kuusama

    Malta häämatkakohteena?

    Olipa mukava lukea hyviä kokemuksia Maltalta. Ollaan menossa sinne itsekin häämatkalle 7.5.05 ->
  5. Kuusama

    Alkoholittomat boolit

    Meidän tupareissa oli seuraavanlaista alkoholitonta boolia, hyvin tuntui maistuvan: 1,5l pullo mansikkasiideriä (siis sitä limusiideriä) 1l karpalomehua (valmistaja Riitan Herkku?) pari desiä marjoja esim. mansikoita/ vadelmia / viinimarjoja n. 1/2 litraa samaa karpalomehua jäädytetään jääpalaksi ja lisätään viimeiseksi boolin joukkoon. NAM! Hyvää on!
  6. Nostan aihetta minäkin.. Olemme varanneet juhlapaikaksi sipoon vanhan kunnantalon, joka on minulle tuttu ja rakas. Olen vaan jäänyt hieman miettimään päätöstä, sillä piha-alue ei ole kovinkaan kummoinen.. ja tilaa on meille aika reilusti. Vähempikin riitättäisi, mielle kun tulee vieraita vain n.40. Vinkkejä vastaanotetaan riemulla!
  7. Kuusama

    Häämatkalle Italiaan

    Hei kaikki Italian matkaajat! Voisiko joku auttaa minua pääsemään eroon typeristä ennakkoluuloistani italialaisia (miehiä) kohtaan? Tottakai minä tiedän että ennakkoluloni ovat vääriä ja turhia, mutta tunnen silti näitä epäluuloisia tunteita *nolona* Rakastan Papagallo-jäätelöä ja italialaisia ruokia.. Italiassa on paljon minua kiinnostavia historiallisia kohteita. Maisemat ovat ainakin kuvien perusteella IHANIA. Sulhaseni ehdotti eilen että mentäisiin italiaan häämatkalle. Idea toisaalta kiehtoo minua kovasti- olisi ihana voittaa nuo ennakkoluulot.. Mutta toisaalta pelkään niin kovasti että mitä jos ne ovatkin totta? Jännittäisinkö häämatkani pilalle ??? Tassä siis näitä typeriä ennakkoluulojani: (KUMOTKAA mielellään! ) - Italialaiset miehet eivät jätä suomalaista vaaleatukkaista naista rauhaan, vaan tekevät itseään häiritsevästi tykö eivätkä kuuntele 'ei'tä. - rahoistaan on pidettävä huolta äärimmäisen tarkasti ettei niitä varasteta (Ennakkoluuloni on 90%:sti peräisin huonosta kokemuksistani italialaismiehestä Suomessa. Yliopiston harrastuspiirissä oli italialainen vaihto-oppilas (miespuolinen) joka vaikutti tosi mukavalta ja ystävälliseltä. Hän tiesi myös että seurustelen. Mutta kun jäin hänen kanssaan kahden muiden harrastuspiiriläisten lähdettyä kokoontumisesta- hän ryhtyi ehdottelemaan kaikenlaista ja käpälöimään > Torjuin hänet. Mutta ei siinä kaikki. Hän selvitti sähköpostini -> puhelinnumeroni -> lähetti härskejä viestejä ja soitteli yli kuukauden miltei päivittäin. Muutaman kerran hän seuraili minua yliopistolta kotiinpäin lähdettyänikin. Tiedän että on typerää luoda ennakkoluuloja yhden tapauksen pohjalta, mutta tunnen näitä ajatuksia silti :-/)
  8. Me löydettiiin kuoret hääkutsuja varten kirpparilta, 50kpl/1,50 ja kutsukorttipohjat haetaan huomenna paikallisesta askarteluliikkeestä, jossa ne ovat lehden mukaan 60% alennuksessa. Loput kutsukorttimateriaalit Tiimarista, leimasimet yms. lainataan kavereilta. Eipä juuri nyt tule muuta mieleen, täällä on jo niin paljon hyviä ideoita
  9. Meidän juhlapaikka (tunnelmallinen pikkukunnan vanha kunnantalo) maksaa 300e, saa mennä pe illalla kattamaan yms. ja su puoleenpäivään mennessä pitäisi olla tavarat paikoillaan ja roskat viety ulkoroskikseen -meidän ei tarvitse varsinaisesti siivota, kunhan laitetaan paikat samaan kuntoon kun missä ne oli sinne mennessä (tuolit pinoon jne.) Juhlapaikka on pk-seudulla.
×
×
  • Create New...