Jump to content
Naimisiin.info

milkei

Jäsen
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by milkei

 1. Meidän juhlat huipentuu Tapanilan työväentalolle Helsingissä. Kohtuuhintainen paikka hyvien yhteyksien päässä keskustassa (juna-asema ihan vieressä). Ainut, mikä uupuu on piha-alue. Toivottavasti ihmiset eivät läkähdy sisälle!
 2. Me kutsutaan, maksetaan, stressataan jos jaksetaan ja ilmoitukset vastaanotetaan
 3. Miusta tulloo rva Pekkarinen olisin halunnut mummuni tyttönimen, koska sen jatkumosta ei ole takeita. Oivio-sukunimi ei kyllä miellyttänyt sulhoa ;D
 4. Ohhoh! Täytyypä koittaa tuota joku kerta! Jooh, Stokkalta oli jo loppu, saavat kuulemma toukokuun lopussa 100 pulloa lisää. Ostin kuitenkin jo sen kosteusvoiteen valmiiksi nuuh!
 5. Itse tykkään "lapsellisista" leikeistä. Siis sellaisista, mihin kaikki voi osallistua ikään katsomatta Kaasollani oli joku ameebasta-ihmiseksi -leikki, nyt en kuollaksenikaan muista tarkkaan miten se meni ;D Ja rahastushommat on meillä kanssa täysin boikotissa. Eihän lapsetkaan rahasta leiki.
 6. Oi, on kyllä Nuotion runot ihanaisia, niitä tulee meillä esiin varmasti. Tekis mieli vielä laittaa lastenrunoja, ne on OIVIA kertakaikkiaan. Omia lemppareita on ehdottomasti Kirsi Kunnas ja Jukka Itkonen, lukisin niitä itselleni päivät pääksytysten! ;D IIIH! Löysin muuten hyvän arvioinnin tuosta Ollaan ananas ja kookos -runosesta: Ollaan ananas ja kookos kirjoittanut Eppu Nuotio Rakkausrunoja & oksettavaa makeilua alusta loppuun, plääh!!!!!!! Plääh!!!!! Yörk Arvioija: Aleksi Luhta (11 vuotta)
 7. Hurjina Pokémon-dikkareina meillä oli muunnelma rakettiryhmän tunnuksesta: Meitä on kaksi, vihittäväksi! Maailma kaipaa rakkautta, vannomme toisillemme uskollisuutta. Kutsumme teidät todistamaan, kun liittomme Kallion kirkossa siunataan. Mjau, kyllä vaan! Tätä ei kaikki kutsutut varmaan tajunneet, mutta eipä tuo haittaa. Onpahan meidänkuuloinen kutsuruno ;D
 8. Tosiaan, kateeksi käy, kun lukee teidän suunnitelmia Me suuntaamme Bulgariaan Sunny Beachille. Siellä on halpaa ja siellä on aurinkoa. Häihin uppoaa enemmän kuin alunperin piti, joten tyydymme tuohon vaihtoehtoon. Vähän kyllä harmittaa, kun itse olen melkoinen kulttuurifriikki, ja Bulgariassa anti on vähäistä. Toinen vaihtoehto olisi ollut jäädä kotiin, eikä sekään miellyttänyt ;D Ajattelimme sitten juhlistaa 1-vuotishääpäivää arvokkaammalla lomamatkalla.
×
×
 • Create New...