Sazara

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sazara kaikki viestit

  1. Kertokaa mulle pliis.. mitä käy niille kirjeille johon on lyöty 2. luokan merkki ja viety postilaatikkoon eikä postiin. Tein eilen niin ja tänään luin postin sivuilta että siihen tarvii kirjottaa 2. ja viedä postiin eikä jättää laatikkoon! Nyt olen päässäni kuvitellut jo kaikki painajaiset, että häävieraat joutuu lunastamaan kirjeet postista.. tai ne ei koskaan saavu edes perille :-[ Todella kamalaa. Olen jo miettinyt asiaa niin että olen varma siinä tapauksessa etten kehtaa tulla omiin häihini.
  2. Mulle on tulossa oranssia kukkaa. Ongelmana on se, että suurinosa näistä näyttää syksyiseltä koska niissä on tummaa punaista mukana. Liljaa on oranssina ja se on iso hieno kukka. Itselleni tulee jaloleinikkiä... ihanaa kirkkaanoranssia, tosi kaunis kukka. Myös ruusuja saa oranssina. Koska mulla on oranssit hiukset tulee kimpussa olemaan myös oranssia sekä sitten keltaista, ehkä freesiaa.
  3. Sazara

    Huntu kasvoilla?

    Mistä löytää tuollaisia kasvoja peittäviä huntuja.. mitkä on vaan hiuksilla ja kasvoilla... ei siis varsinaisesti roiku..