anneliaana

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About anneliaana

 • Rank
  Untuvikko
 1. Todellakaan EI yhteislaulua. Minulla ei ole mitään sitä vastaan syntymäpäiväjuhlissa/ jonain muuna merkkipäivänä, mutta häihin se ei mielestäni sovi ollenkaan. Ei ole tarpeeksi arvokasta tai sitten toisaalta tarpeeksi hauskaa? Kyllä muut keventävät leikit ja ohjelmajutut sopii ja rento tunnelma pitää häissäkin olla mut ei se laulu siihen kyllä istu.
 2. Siskolleni kerron melkein kaiken, hän on myös kaasona. Mut muille pitää yrittää pitää salaisuus yllä.
 3. Tätä ketjua on kyllä todella valaisevaa lukea. Osaa suunnitella oman rahankulutuksensa tarkemmin. Kiitos siis monille omasta juhlastaan kertoneille.
 4. Kosinta julkisella paikalla on ok, mut ei niin, et ollaan huomion keskipisteenä. Mun mielestä se tilanne on niin intiimi, ettei siitä saa tehdä mitään tollasta showta. Tokihan niitä on hauska kattoo, mut sit oon nähny niin paljon videoita epäonnistuneistakin kosinnoista, et hirvittää. Omani kosi onneksi kotona kahden kesken ja onnistui yllättämään silti täydellisesti.
 5. 2,5 vuotta. Meidän tapauksessa ok, koska ei oltu mitään teinejä enää.
 6. Mun mielestä naimisiin pitää mennä viiden vuoden kuluessa kihlautumisesta meillä tulee 2,5 vuotta ja se tuntuu meidän tapauksessa sopivalta, koska takana ennen kihlausta oli samanmoinen määrä seurustelua ja yhdessä asumista n. pari vuotta.
 7. Mun mielestä noin 60-80 aikuista ja loput lapsia on aika sopiva.
 8. Voi apua, joo Tampereella juhlitaan mut sopivan paikan valinta on TOSI vaikeaa. No foorumi auttaa onneksi.
 9. Meilläkin on tulossa talvihäät ja en ollut ollenkaan ajatellutkaan että vihkiminen voisi olla ulkona - tämän luettuani tajusin kuitenkin, kuinka romanttista se olisi. Kaikkihan on vaan omasta asenteesta ja järjestämisestä kiinni.
 10. Meillä on nyt alle 2 vuotta häihin ja hääpaikkaa etsitään. Varmaan 1,5 vuotta etukäteen varataan, koska päivä on tiedossa ja siitä ei tingitä sopivan paikan löytyessä!