Jump to content
Naimisiin.info

Tiuku83

Jäsen
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Tiuku83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. En usko, että on liian iso alle 50 hengen häihin. Juhlasali on hyvin muunneltavissa (kokoontaitettavat pöydät) ja järjestättävissä halutulla tavalla. Minusta kannattaa käydä paikan päällä katsomassa, niin näkee sitten käytännössä miltä näyttää Toivottavasti löydätte mieleisen paikan!
 2. Niinpä, kyllä tilaa pitää olla vaikka on pienempi porukka! Varsinkin iltaa kohden kun pidot paranee niin tilantarve vaan kasvaa Meillä on ens kesänä häät Hietasaaressa Johteenhovissa. Siellä on iso piha eikä ihan lähellä heti naapureita. Juhlasaliin mahtuu 100 henkeä ja useampi rakennus on käytössä. Haluttiin myös tämmöinen "perinteisen" oloinen paikka, jossa on tilaa runsaasti. Varustelutaso on loistava. Siellä on mm. äänentoistovehkeet, mikit, videotykki, hyvä keittiö (astiasto kuuluu) ja esteetön juhlasali. Lisäksi majoitustiloja reippaasti ja iso sauna. Kesän viikonloppuhinta 1200€ on musta hyvinkin maltillinen ku miettii mitä kaikkea tuohon saa Lisäksi tällä paikalla on asiakaspalvelu kohdallaan. Suosittelen!
 3. Oltiin Hietalinnassa viime kesänä kaverin häissä. Noin 50 vierasta, ehkä vähän nihkeästi mahtuivat juhlatilaan. Keittiön varustus ihan ok. Tuoleja ja pöytiäkin oli mutta "juhlasali" oli aika pieni. Piha on kiva ja aika iso. Saunarakennus ja vierasmaja oli uusi/remontoitu. Hietalinnalla on ihan vieressä naapureita, joista yksi kävi valittamassa melusta illalla. Morsian kävi juttelemassa ja loppuilta meni hyvin Varmasti ihan kiva paikka, jos häävieraita on max 40-50 eikä aio melskata ihan hirveästi ulkona vielä puoleenyön tienoilla
 4. En tiiä tarkkaa määrää talviyöpyjistä, mutta sitähän vois kysyä heidän omilta sivuilta. Meillä ei ainakaan maksanu majoittaminen mitään eli kuuluu hintaan.
 5. Vähän vanha ketju, mut en voi olla kommentoimatta Meillä on siis nyt kesällä 2017 häät siellä. Käytiin kattomassa paikkaa ja kyllähän se on nätti Ollaan tosi innoissamme! Hinta on nykyään 1200e / viikonloppu (pe-su) eli ilmeisesti ne on laskeneet hintoja.. Ja 800 eurolla olis saanu olla pe-la, nii ei tuo 400e lisähinta tunnu pahalta, kun osa vieraista jää yöksi sunnuntaihin asti. Vertailtiin tosi pitkään useita paikkoja Oulusta, ja päädyttiin tähän, koska hyvät tilat (keittiö, astiastot, iso juhlasali, petipaikat jne.) ja sijainti on rauhallinen. Lisäksi tulee lapsivieraita nii niille on sit hiekkis ja leikkimökki ja sit piha on TOSI iso. Lisäksi otettiin paikalle tilaussauna, jossa oikea puukiuas <3 EN oikeesti malta oottaa häitä!
×
×
 • Create New...