Miranda_

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miranda_

 • Rank
  Untuvikko
 1. NYX Matte Lipstick MLS27 Eden. Onko kuinka kestävä huulissa?
 2. Valkoiset, ihanat stay-up sukat. Pitäiskö tilata netistä hääpäivää varten varmuuden vuoksi toisetkin jos niihin tuleekin joku silmäpako/reikä? 20 denieriä perus. En tiedä kestävyydestä.
 3. Myymälässä oli valinnan vaikeus, oli niin paljon kaikkea. Cacharel ostettu, siinä taisi lukea I believe in love.
 4. Haluaisin todellakin morsiuskimpustani taulun. Luin tästä ensi kertaa eräästä vähän vanhemmasta hääkirjasta. Säilyisi kaunis muisto kivasti... Ainakin Porissa tehdään morsiuskimpputauluja tietyssä paikassa. Hinnasta en vielä tiedä mitään!
 5. 20 denieriä näyttää olevan yleisin vahvuus stay-up sukissa. Musta on yleisin väri mutta valkoisiakin löytyi nettikaupoista. Tilasin jo hääpäivää ajatellen S/M koon sukat.
 6. Ensimmäisellä kerralla sovitin varmaan kymmentä eri pukua eikä mikään säväyttänyt tarpeeksi. Toisella kerralla näin miten kaunis olin se päällä ja yksityiskohdat lumosi mut. Toisella käyntikerralla ensimmäiseksi sovitettu oli se oikea. Kyllä sen vaan heti näkee ja tuntee!
 7. Sokoksen alusvaateosastolta löysin myyjän avustuksella Rosa Faia-merkin isomman koon tukevat rintaliivit, joista saa olkaimet irti. Suosittelen!
 8. Sovitukseen ja muutenkin morsiuspuvun alle pitäis ostaa olkaimettomat rintaliivit tai ylipäätään sellaiset, joista olkaimet saa pois. Helppo A-kupin ihmisten on sanoa että löytyy helposti sopivat. Itse sovitin Sokoksella monia malleja mutta napakkaa oikeaa kokoa ei tuntunut sillä kertaa löytyvän! Kauhistus iskee pian! Kotikaupungissani on aika nihkeästi alusvaateliikkeitä...
 9. Ilmeisesti muutamilla on dressfirst.fi-sivuston hääpuvuista hyviä kokemuksia? Ajattelin tilata sieltä, mutta uskaltaako?
 10. Häät on lokakuussa ja viime viikolla kävin katsomassa tarjontaa ja sovittelemassa. Unelmapukua en vielä ole ostanut.
 11. Hei kaikille! Rakastuin tähän: http://www.dressfirst.fi/A-Linjainen-Prinsessa-Olkaimeton-Katedraali-Train-Tafti-Tylli-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Helmikuvoinnit-002000380-g380 Dress First-sivustolla on hääpuvun tilaamisessa kohta räätälöity koko. Täytettävät kohdat ovat rinta (cm), vyötärö, lantio, mitta kaulankuopasta lattiaan (paljain jaloin) pituus (paljain jaloin). Uskaltaako netistä tilata?