voiveljet

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About voiveljet

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Seinäjoki

Recent Profile Visitors

796 profile views
 1. Meillä häät pidetään Rytkyn nuorisoseurantalolla. Itselläni kalskahti seurantalo nimenä hieman korvaan, mutta kun kävimme katsomassa paikan olin aivan myyty. Vanha tunnelmallinen hirsirakennus puulattioineen, jonka seiniä ei ole täytetty puolapuilla tai vanhoilla maalauksilla. Netistä löytyneet kuvat eivät antaneet todellakaan paikalle oikeutta, sillä tila ei ole todellisuudessa niin öh, keltainen. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Hinta on viikonlopulta 480 euroa.
 2. 24.8.2019! Tuntuu, etten ole saanut tehtyä vielä mitään konkreettista, mutta kirkko on varattu, hääpaikka on varattu, samoin valokuvaaja ja kondiittori. Ohjelmaa on suunniteltu kieli poskella ja kakun päälle tilattu dinosauruksia.
 3. Me päädyttiin palkittuun valokuvaajaan, 6h paketti 1250 euroa. Tuntuu kovasti nousseen nämä hääkuvausten hinnat? Tai sitten olen itse vain niin kranttu kuvaajan suhteen... : kuvaajamme osoite www.byemmi.com
 4. Onnea paljon @schatz-und-ich ja @LiShun ! Vinkkinä kaikille kosinnasta haaveilijoille: kannattaa suunnitella mielessään realistiset unelmahäät! Itse en ollut halunnut miettiä mitään yksityiskohtia etukäteen, joten voin kertoa että tulipas kiire! Häät halutaan kuitenkin vuodelle 2019 ja etenkin hääpaikka piti löytää hyvin kireällä aikataululla... Jos olisin suunnitellut mielessäni etukäteen, niin olisi tämä ollut huomattavasti helpompaa...
 5. Puhetta oli ollut paljon siitä, mitä tulevaisuudelta haluamme ja mitä avioliitto merkitsee. Suoranaisesti häitä (hääjuhlaa) emme olleet suunnitelleet. Olin miehelle kertonut, että alan kokea olevani valmis naimisiin ja tiesin hänen kosivan sitten, kun kokee samoin. Eli tavallaan yllätys, tavallaan ei.
 6. Miehellä oli kosiessa sormukset jo matkassa, joten hän kustansi molemmat.
 7. Arvon neidit: naisen vaisto on kuin onkin totta! Minun pitää jättää tämä palsta ja siirtyä suunnittelemaan häitämme. Olo on onnellisen häkeltynyt. Nyt sitä sitten mennään, ihan aikuisten oikeesti. @schatz-und-ich Aivan ihana juttu kuulla! Nyt vain avoimin mielin kohti kesää ja lapin reissua.
 8. Hei, ei hätää! Itsekin jätin viestisi kommentoinnin lyhyeen, kun niin intona halusin päästä purkamaan tuntemuksiani! Harmillinen juttu tuo siskon tuomitsevuus ja siitä aiheutuva hänen mielipiteiden jännittäminen. Itse uskon kuitenkin, että sitten kun tyttöystäväsi on täysin varma päätöksestään ja halustaan avioitua, ei hän jaksa enää siskonsa mielipiteistä välittää. Se saattaa olla turhauttavaa, mutta näin tyttöystäväsi ainakin tulee harkinneeksi tarkkaan onko päätös todella oikea. Toki siskokin voisi luottaa paremmin pikkusiskonsa päätöksiin... @schatz-und-ich Tänään olen ollut jo rauhallisempi, onneksi. Tuo itse kosiminen on nyt mennyt jäihin puolison hyvin selkeiden vihjausten myötä. Itselläni ei olisi ollut kyse niinkään Suuren Kosinnan kaipuusta, vaan lähinnä siitä, etten haluaisi olla mikään veturi joka vie parisuhdetta aina eteenpäin siinä missä toinen vain raahautuu perässä. Olen siis ollut se aloitteentekijä rakkaudentunnustuksessa, yhteen muutossa ja kertonut ensin olevani valmis avioliittoon lähivuosina. Siksi tuntuisi hienolta, jos/kun se hitaampi puolisko ottaisi seuraavan askeleen ja kosisi. Lisäksi on minusta reilua, että kuljemme hitaamman tahtiin, sillä ketään ei saa painostaa näin isoissa asioissa. Vaikka täytyy myöntää, että myös kosinnan romanttisuus kutkuttaa minuakin ja haluaisin todellakin sen kokea! Näistä olenkin puhunut jo aiemmin. Nyt kun joku osaisi kertoa, miten aivot saadaan rauhoitettua ja lopettamaan tämän järjettömän hääkuumeilun!
 9. Ompa hyvä, että saitte juteltua @schatz-und-ich. Kuinka avoimesti te naikkarit yleensä muuten puhutte kosinnan odottamisesta? Onko se elefantti huoneessa, yleinen avoimesti puhuttu asia tai joku muu? Ja onko kukaan huomannut kevään vaikutusta asiaan? Itse meinaan olla aivan sekaisin ja tuntuu, että ihan kohta joudun/pääsen jättämään tämän ketjun! Pieniä asioita arjessa ja hieman kummallista käytöstä havaittu. Ja tämä on ainoa paikka missä voin ajatuksiani purkaa! Voi kumpa tämä ei olisi se verenkierron häiriö aivoissa.
 10. Mä olen kauhea natsi näissä asioissa mutta: Kaikkia tunteita on oikein tuntea, olivat ne sitten aiheutuneet pienestä tai suuresta asiasta. Itse olisin nenä solmussa varmasti pitkään, ja kotona käytäisiin vakava keskustelu siitä, miten tärkeää on asettua toisen asemaan ja kohdella toista arvostaen hänen toiveitaan ja tarpeitaan. Tietysti harva kumppani haluaa puhtaasti ilkeyttään olla toiselle kurja, joten saattaisin olettaa, ettei hän olisi ollut tietoinen siitä miten tärkeällä asialla olikaan lähtenyt leikkimään. Itselleni riitti aikoinaan mieheni vihjailut (olenkin siitä täällä jo avautunuut ) ja ärähdin, että jossei asiaan liity muuta kuin tyhjää puhetta, niin olkoot puhumatta. Tämä siksi, että koin oloni hölmöksi odotellessani sanoille toimintaa. Tänään otin pitkän ajan jälkeen härkää sarvista ja totesin miehelleni "Jos haluaisi varata hääpaikkaa kesälle 2019, niin kohta pitäisi alkaa toimia, ennekuin parhaat on viety". Hän sanoi ettei minun tarvitse huolehtia, että asia on hoidossa... apua!
 11. Ja melkein unohtui! Aivan hurjasti onnea teille @kookkos !
 12. Huh, kylläpäs tänne on tullut paljon uusia odottelijoita, tervetuloa! @Rosado , erikoinen tilanne teillä. Onko miehesi sanonut erityistä syytä, miksei haluaisi (ainakaan vielä) naimisiin? Ja että miksi hän vei kiusoittelun kosimisesta ja häämatkasta niin pitkälle, jossei kerran ollut tosissaan? Lähtökohtaisesti kuulostaa jopa ilkeältä tai hyvin ajattelemattomalta tuollainen toiminta, jos hänella on ollut koko ajan tiedossa suuret toiveesi naimisiinmenosta. Eikö hän tullut ajatelleeksi, kuinka nöyryytetty olo siitä pahimmillaan toiselle tulee? Itselläni on muuten ollut vastaavia periaatteita, että asunnon ostopuuhiin en ryhdy, ennenkuin olemme aviopari. Saa nähdä, miten asian käy, asuntoja kun olemme jo selailleet... noh, ehkä edes kihlaparina sitten. @schatz-und-ich Ehkäpä tuo "täytyykö" - kommentin tarkoitus oli tarkastella reaktiotasi ja bluffata, jos kerran vuosipäivänä kosinta olisi ollut liian ilmeinen? Onko kumppanisi tyyppinä sellainen, että saattaisi bluffata ettei yllätys menisi pilalle? Tai onko mahdollista, että hän odottaakin sinun kosintaasi? Meillä on hiljaista. Kihlaus ei ole mitenkään kielletyllä listalla puheenaiheena, mutta jäänyt elämän muiden kiireiden alle. Ajatus, että kosin itse on alkanut käydä useammin mielessä. Pelkään vain, että jäisin kaipaamaan kosituksi tulemista, niin moni on sitä suureksi romantiikan eleeksi kehunut. Avioliiton kannalta se on vain turha pinnallisuus, mutta miksei kosinta saisi olla ihana ja ikimuistoinen ele? Tältä kannalta ajateltuna: mies tietää minun haluavan naimisiin vaikka heti. Minä tiedän miehen haluavan naimisiin, mutta sitten, kun on valmis. Jos nyt kosisin, olisiko se kinuamista vai rohkea siirto?
 13. Tervetuloa haavelijoiden joukkoon! Kyllähän tämä tunne on ihanan jännittävä. Itselleni tuli viikonloppuna kuin tyhjästä hyvin vahva tunne siitä, että kosinta on lähellä. Mitään selvää tai loogista merkkiä en saanut, katsoin vain miestänu ja tuli se tunne. Onko tämä nyt se kuuluisa naisen vaisto vai pelkkä verenkierron häiriö aivoissa?
 14. Vautsi, tosi hauskoja ideoita! Tuon pomppulinnan keksin vain päästäni, mutta huippua että jollain on ollut sellainen ihan oikeasti. Omassa mielessäni olen ajatellut, että olisi hauskaa tehdä jonkinlainen oma "Satuhäät"- parodia! :'D
 15. Mitä ominaisuuksia, ruokia, leikkejä tms. on ollut mielestänne parhaimmissa häissä joissa olette olleet? Tunnelma on tietysti se tärkein, mutta keskitytään nyt näihin ulkoisiin asioihin. Pomppulinnat, pizzat ruokana ja muut erikoisuudet kehiin!