Sipsetti

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Sipsetti

 • Rank
  Untuvikko
 1. Minullekin tärkeintä olisi rento yhdessäolo ja se, että mahdollisimman moni ystävä pääsisi paikalle. Hyvää ruokaa, juomaa ja joku kiva ohjelmanumero, vaikka naurujooga, viininmaistelu tai suklaakurssi, mutta niin että kustannukset eivät nouse liian isoiksi eikä kenenkään tarvitse jäädä sen takia pois. Saunomisesta ja kauneushoidoista en niin välitä, mutta mökkipolttaritkin olisivat kyllä kivat. Rakastan teemapukeutumista, joten sellaista toivoisin, tosin ei mitään nolaamista. Ja ehdottomasti ei mitään myymistä tai avioliittoneuvojen keräämistä.
 2. Ystäväni häissä viime kesänä oli aivan ihana vieraskirja, joka oli tehty ystäväkirja-tyyliin. Ystäväni oli sitonut kirjan itse tietokoneella printatuista sivuista, käyttänyt erivärisiä papereita ja koristellut sivuja tarroilla ym. Kirja oli tosi kaunis ja sitä oli kiva täyttää, ainoa vain että sitä oli vain se 1 kpl joka kiersi vieraiden kesken, joten en tiedä ehtivätkö kaikki kirjoittaa siihen. Itse toteuttaisin tästä syystä kirjan irtolehtiversiona. Mutta aion kopsata ehdottomasti ystäväkirjaidean omiin häihini.
 3. Täällä kanssa seurailtu keskustelua taustalta jo pidempään ja nyt teki mieli luoda tunnukset ja osallistua itsekin Meillä tulee miehen kanssa huimat 10 vuotta täyteen ensi keväänä, joten on sitä kosintaa jo odoteltukin. Omat fiilikset ovat sen suhteen vaihdelleet tosi paljon. Itse kosinnan suhteen mulla ei ole mitään suurempia odotuksia, en kaipaa mitään yltiöromanttista tai suurieleistä, mutta naimisiinmenosta haaveilen! Osittain toki siksi, että haluaisin järjestää hyvät bileet, mutta tärkeimpänä minullakin on sitoutuminen ja suhteen virallistaminen. En oikein osaa sanoa, miksen ole itse jo kosinut tähän mennessä, kun kerran naimisiin haluaisin ja pari karkauspäivääkin on ehtinyt jo vierähtää. Periaatteessa en ole sitä mieltä, että kosiminen olisi erityisesti miehen tehtävä. Mutta jostain syystä on tosi iso kynnys tehdä aloite itse. Mulla on kuitenkin sellainen olo, että tuolloin 10. vuosipäivänä saattaisi tapahtua! Olen myös miettinyt, että jos ei tapahdu miehen puolelta niin sitten saatan vihdoin rohkaistua ja kosia itse.