Poromorsian

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Poromorsian

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Hei, onko jollain parilta viimevuodelta kokemuksia? Olen miettinyt tätä ja hinnasto ainakin vaikutti kohtuulliselta ja oli monipuolisia vaihtoehtoja.
 2. Hei kertokaas nyt, että kannattaako palkata hääsuunnittelijaa? Mulla eikä sulhasella oo mitään kokemuksia häistä. Ei siis ikinä olla käyty vieraana minkäänlaisissa häissä koskaan, joten on tosi vaikeeta suunnitella häitä. Kaikki käytännönvalmistelut tuntuu nii vaikeilta! Niiku miten kakku säilytetään jos on grilli/sauna häät ulkona eikä oo jääkaappia? Missä vaiheessa ohjelmaa on puheet? Tarviiko sitä ohjelmaa olla hirveesti? Tarviiko olla bändi tai dj vai käykö pelkkä spotify? :0 Onko teillä kokemusta hääsuunnittelijan palkkaamisesta?
 3. Eli miten olette järjestäneet saunomisen, jos se on suunniteltuna hääjuhlaan? Laitatteko saunasta maininnan vain niille kutsuun, jotka jäävät jatkoille vai kutsutteko kaikki? Saunotteko illalla ja sitten poistutte juhlapaikalta vai jäättekö yöksi juhlapaikalle, jossa yöpyminen on mahdollista? Kertooka vapaasti saunahäistänne kokemuksia tai jos häät vasta tulossa niin suunnitelmia En oikein tiedä miten kaiken suunnittelisin... Pyörittelen päässä ideoita mutta en saa niistä kasattua mitään järkevää!
 4. Heips, lueskelin ketjun aikaisempia kommentteja, mutta en itse ainakaan nähnyt mainintaa Kahvitupa Laurentinuksesta, joka siis on Pyhän Laurin kirkon vieressä. Onko kukaan siellä viettänyt häitään? Itse en ehkä sitä haluaisi juhlapaikaksi, mutta sulhanen olisi sitä mieltä, että on turha järjestää monen tonnin juhlia ja se olisi ihan kirkon vieressä. Eli, jos jollakulla olisi kokemuksia kahvituvasta niin se olisi kyllä avuksi päätöksen teossa suuntaan tai toiseen