Perjantai13

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Perjantai13

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mie kutsun äidin suvun puolelta vain velipuoleni. Koko suku läpeensä täynnä alkoholisteja joiden kanssa en halua olla tekemisissä. Eli en kutsu edes äitiäni. Muutenkin kutsutaan vain vanhemmat (paitsi minun äiti), sisarukset ja heidän puolisot ja lapset sekä lähimmät ystävät. Näistä kertyy noin 35-40hlöä. Ei kiinnosta pätkääkään jos jollaki humahtaa tästä herne nenään. Nää on minun ainoat juhlat mitä mulla on koskaan ollu 35 ikävuoteen mennessä, niin mie kyllä aion ottaa kaiken ilon irti niistä ja me tehhään niistä just sellaset ko ite halutaan.
 2. Omista häistä jää tyystin uupumaan mm. -leikit. Phtyi. -kimpun ja sukkanauhan viskelyt ympäriinsä. Blaah... -alkoholistit sukulaiset, mm. oma äiti. Ugh. -ohjelmalista. Menkööt ihan omalla painollaan ruokailun kakkukahvien jäläkeen. Jep. -sydämet. Hyiyök. Eikhän ilman näitä saa oikeinki lepposat juhlat pidettyä.
 3. 20.7.2019 on häät. Juhlapaikka on varattu ja sinne pyritään saamaan vihkijä maistraatista. Teema on päätetty ja mekko ja aurinkoinen ilma sille päivälle tilattu. Itte tehhään lähes kaikki. Aika hyvällä mallilla kaikki, solekko alakaa toteuttamaan jahka jouluhömpötykset on selätetty