Jump to content
Naimisiin.info

Perjantai13

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Perjantai13 kaikki viestit

  1. Mie kutsun äidin suvun puolelta vain velipuoleni. Koko suku läpeensä täynnä alkoholisteja joiden kanssa en halua olla tekemisissä. Eli en kutsu edes äitiäni. Muutenkin kutsutaan vain vanhemmat (paitsi minun äiti), sisarukset ja heidän puolisot ja lapset sekä lähimmät ystävät. Näistä kertyy noin 35-40hlöä. Ei kiinnosta pätkääkään jos jollaki humahtaa tästä herne nenään. Nää on minun ainoat juhlat mitä mulla on koskaan ollu 35 ikävuoteen mennessä, niin mie kyllä aion ottaa kaiken ilon irti niistä ja me tehhään niistä just sellaset ko ite halutaan.
  2. Omista häistä jää tyystin uupumaan mm. -leikit. Phtyi. -kimpun ja sukkanauhan viskelyt ympäriinsä. Blaah... -alkoholistit sukulaiset, mm. oma äiti. Ugh. -ohjelmalista. Menkööt ihan omalla painollaan ruokailun kakkukahvien jäläkeen. Jep. -sydämet. Hyiyök. Eikhän ilman näitä saa oikeinki lepposat juhlat pidettyä.
  3. Perjantai13

    Häät 2019

    20.7.2019 on häät. Juhlapaikka on varattu ja sinne pyritään saamaan vihkijä maistraatista. Teema on päätetty ja mekko ja aurinkoinen ilma sille päivälle tilattu. Itte tehhään lähes kaikki. Aika hyvällä mallilla kaikki, solekko alakaa toteuttamaan jahka jouluhömpötykset on selätetty
×
×
  • Create New...