Nellikaramelli

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Nellikaramelli

 • Rank
  Untuvikko
 1. Totta.. se on ehkä järkevin vaihtoehto
 2. Nostan tämän koska meillä olisi samanlainen tilanne! Vihkimiseen kutsutaan ja hääjuhlaa ei pidetä. Tämän haluamme siis tuoda kutsussa ilmi.
 3. Ihan täysin yllätyksenä tuli! Sormuskin oli hankittuna
 4. Yhteinen s-tili löytyy mutta muuten omat tilit joihin palkat menee. Kauppareissut maksetaan aina about puoliksi tai se maksaa kenellä on rahaa sillä hetkellä enemmän. Omat laskut hoidetaan itse ja yhteiset about puoliksi. Omat rahat ja tavallaan yhteiset rahat..
 5. Vanha viesti mutta tämä kiinnostaisi minuakin..
 6. Meillä on todella pienet häät perheen kesken joten kaasoa ja bestmania ei ole. Miten kirkossa sitten toimitaan? Kuka ottaisi hääkimppuni vihkimisen ajaksi jne? Miten olette toimineet samanlaisessa tilanteessa? Okei, tämä on ehkä tyhmä kysymys mutta mietityttää minua.
 7. Liljat <3 Lempikukkani joten sitä tulee luultavasti olemaan omassa kimpussani myös
 8. Mä olen myös aina ajatellut että haluan olla naimisissa ennen lapsien hankintaa mutta kohtalo puuttui peliin ja ajatukseni on muuttunut. Ihan sama olenko naimisissa vai en kunhan lapsen joskus saan.
 9. Mä olen ehkä enemmän hyshys-linjalla kun en kauheasti tykkää muutenkaan asioitani levitellä. Lisäksi tulossa on pienen pienet häät jonne ihmisiä ei kuitenkaan tule kuin kourallinen. Salaisuus häät eivät tietenkään ole mutta en niistä kamalasti huutelekaan.
 10. Tahtoo on myös täällä käytössä!
 11. Molemmat ollaan työelämässä ja yhdessä ollaan oltu häiden aikaan melkein 7 vuotta Ei lapsia, eläimiä on. Häät 08/2019
 12. Meille on tulossa 850 hengen kirkko 15-18 vieraalle
 13. 17.8.2019 ❤️