Teamo

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Teamo

 • Rank
  Untuvikko
 1. Me ollaan nyt kaikessa hiljaisuudessa aloitettu säästämään häitä varten ja sovittiin että häät ovat kesällä 2022. Olen katsellut sormuksia, mutta mies sanoi ostavansa sen vasta kosinnan (jonka hän ehdottomasti haluaa tehdä) jälkeen. Menemme siis virallisesti kihloihin vasta kun hääpäivä on päätetty, siihen asti pitäisi malttaa olla kertomatta kenellekään. Luulen että joulun jälkeen saan jo aloittaa kunnolla hääsuunnitelmat.
 2. Mukavaa Nassis että teillä on mennyt korona-aika hyvin. Meillä kans, tuntuu että oltaisiin ihan kiinni kasvettu. Miltähän tuntuu palata normaaliarkeen? Karataansalaa ikävä kuulla että jouduit lomautetuksi. Mutta taloprojekti kuulostaa hienolta! Toivotaan että talon valmistumisen jälkeen on tilaa miettiä hääasioita
 3. Mahtaako kukaan täällä enää kirjoitella? Kerron kuitenkin oman tarinani jatkoksi. Ei olla seurusteltu vielä ihan vuottakaan, mutta omistetaan asunto yhdessä. Tiedän että mies haluaa lapsia ja sitä ennen naimisiin. Minulla ei ole vielä kiire kihloihin, asunnon osto oli jo iso elämänmuutos ja sitoumus. Mies kuitenkin viime viikolla pyysi minua näyttämään kuvia vihkisormuksista. Totesi sitten niiden olevan liian kalliita xD Uskon että ehkä vuoden päästä tapahtuu, kun olemme saaneet säästettyä lisää rahaa. Mies sanoi että haluaa antaa minulle "ansaitsemani" sormuksen, koska olen hänelle niin rakas. Itse en mitään tuhannen euron sormusta ole kuitenkaan havittelemassa. Katsotaan.
 4. Onnea kaikille kihlauksista!