Teamo

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Teamo

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kosittiinko ketään ystävänpäivänä? Voin ilokseni ilmoittaa, että minua kosittiin kuukausi sitten viikonloppulomalla. Mies oli varannut yllätykseksi unelmien mökin Lapista ja siellä takkatulen loimussa hän kysyi odotetun kysymyksen. Nyt on kuukausi mennyt hääjärjestelyissä, kihlajaiset on juhlittu ja hääpaikka sekä kirkko on varattu. Hassua, että kihlaus tuntui meille molemmille todella suurelta asialta, vaikka mikään parisuhteessa ei varsinaisesti muuttunutkaan. Mieskin sanoi että asuntolaina tuntui pikkujutulta verrattuna kihlaukseen. Vieläkään en ole ihan kokonaan tajunnut, miten uskomattoman onnekas olen kun sain itselleni noin mahtavan miehen. En voisi onnellisempi olla.
 2. Onnea Gyda! Varmasti se pahalta tuntuu jos itse olisi valmis kihlautumaan paljon aiemmin kuin mies. Varsinkin jos ei ole ihan varma tuleeko sitä kosintaa koskaan, tuntuu ikävältä jos ei voi päättää omasta tulevaisuudestaan. Minä en ollut oikeastaan edes miettinyt koko asiaa, kun olemme olleet suhteellisen vähän aikaa yhdessä, mutta kun mies rupesi puhumaan naimisiin menosta, heräsi minullakin innostus asiaa kohtaan. Nyt yritämme lasta ja mies jo puhui että pitäisikö käydä vain pikaiseen maistraatissa jos vauva ilmoittaa tulostaan. Minä kyllä haluaisin vaikka ihan pienet häät mieluummin ja kyllä mieskin oli samaa mieltä että kirkossa mieluummin ja juhlat samalla. Kosintaa ei kuitenkaan ole kuulunut eikä varmaan tule tämän vuoden puolella. Eikä nyt koronan takia edes tiedä milloin pääsee naimisiin. Jännitystä kuitenkin lisää se, että sattumalta löysin työkalupakista sormusrasian ja pakkohan minun oli katsoa onko siellä sormus vai korvakorut. Sormushan se siellä ja vielä sama josta olen puhunut.
 3. Me ollaan nyt kaikessa hiljaisuudessa aloitettu säästämään häitä varten ja sovittiin että häät ovat kesällä 2022. Olen katsellut sormuksia, mutta mies sanoi ostavansa sen vasta kosinnan (jonka hän ehdottomasti haluaa tehdä) jälkeen. Menemme siis virallisesti kihloihin vasta kun hääpäivä on päätetty, siihen asti pitäisi malttaa olla kertomatta kenellekään. Luulen että joulun jälkeen saan jo aloittaa kunnolla hääsuunnitelmat.
 4. Mukavaa Nassis että teillä on mennyt korona-aika hyvin. Meillä kans, tuntuu että oltaisiin ihan kiinni kasvettu. Miltähän tuntuu palata normaaliarkeen? Karataansalaa ikävä kuulla että jouduit lomautetuksi. Mutta taloprojekti kuulostaa hienolta! Toivotaan että talon valmistumisen jälkeen on tilaa miettiä hääasioita
 5. Mahtaako kukaan täällä enää kirjoitella? Kerron kuitenkin oman tarinani jatkoksi. Ei olla seurusteltu vielä ihan vuottakaan, mutta omistetaan asunto yhdessä. Tiedän että mies haluaa lapsia ja sitä ennen naimisiin. Minulla ei ole vielä kiire kihloihin, asunnon osto oli jo iso elämänmuutos ja sitoumus. Mies kuitenkin viime viikolla pyysi minua näyttämään kuvia vihkisormuksista. Totesi sitten niiden olevan liian kalliita xD Uskon että ehkä vuoden päästä tapahtuu, kun olemme saaneet säästettyä lisää rahaa. Mies sanoi että haluaa antaa minulle "ansaitsemani" sormuksen, koska olen hänelle niin rakas. Itse en mitään tuhannen euron sormusta ole kuitenkaan havittelemassa. Katsotaan.
 6. Onnea kaikille kihlauksista!