wannabebride86

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About wannabebride86

 • Rank
  Untuvikko
 1. Täällä ollaan kosinnan suhteen edelleen epätoivoisia. Ja tiedän Opukka miltä tuntuu odottaa ja odottaa ja pettyä joka kerta kun sitä kosintaa ei tule. Edistystä on siinä mielessä tapahtunut kyllä että hääpäivä on päätetty eli ennen sitä on kosittava! Ja kerran tässä heitin miehelle että sitä kosintaa odotellessa vai pitääkö mun alkaa kosintapuuhiin, niin sanoi kyllä että ei tarvitse. Eli kai se kosinta sieltä vielä tulee.. mutta sais tulla jo!
 2. Nassis; Tiedän todellakin tunteen tuosta, että epätoivo alkaa iskeä. Harmittaa täälläkin, kun ollaan puhuttu naimisiinmenosta jo aikaa sitten. Mutta tuntuu ettei ymmärrä miltä minusta tuntuu ja todellakin tuntuu myös siltä ettei olla ihan samalla viivalla. Itse olen edelleen ihan innoissani katselemassa sormuksia ja mekkoja. Näyttänyt miehellekin kuvia mekoista että mitä mieltä on ja saanut niistä palautetta yms. Mutta en ymmärrä että mitä mies jahkailee..
 3. Opukka; Usko alkaa loppumaan täälläkin. Kun aloimme seurustella vähän reilu kolme vuotta sitten, otin esille että haluan naimisiin ja mahdollisesti lapsia 5 vuoden aikana. Tämä sopi miehelle ja sovittiin että naimisiin ennen lapsia ellei yllätystä satu. No täällä tosiaan odottelen edelleen kosintaa ja usko ja toivo alkaa hiipumaan. Monta mahdollista kosintapäivää on mennyt ja jos ei minun 35 vuotis synttäripäivään mennessä kosi niin sitten aion kysyä että mikä mättää, pitääkö alkaa itse kosintahommiin? (ollaan siis sovittu että mies kosii ja sormusta ei tarvitse olla) Alkaa todella turhauttaa.. Eli ymmärrän sua Opukka ja muitakin kosintaa odottelevia aivan 100 %
 4. Täällä edelleen odotellaan kosintaa. Sormuksia oon katellu vihkisormusta myöten, samaten häämekkoja ja oon miehellekin puhunut eli tietää. Eikä oo pistäny pahakseen kun tietää millainen höpsöttäjä olen. Hääsäästötili on käytössä ja yhdessä suunniteltu että häät on 2022/2023. Mutta miksi se ei pirulauta kosi !?
 5. Minä olen jo suunnitellut koristelut ja ostellut kaikennäköistä ja askarrellutkin jo vaikka ei ole vielä edes kosittu. Uskon ja toivon että tänä vuonna kosittaisiin
 6. Minä teetän äidiltä saamastani sormuksesta kaulakorun. Äiti on saanut sormuksen käsittääkseni 15 vuotiaana mutta ei sormuksena ole minun mieleeni. Sormuksen kivi on sininen joten saan samalla jotain uutta (uusi kaulukoru), jotain vanhaa ja jotain sinistä. Ainoastaan mietintämyssyn alla on se jotain lainattua, koska haluan että se on minulla jollain lailla hallussa hääpäivänä..
 7. Ei ole vielä kosittukaan, mutta; ehdottomasti haluan että isäni saattaa minut alttarille. Jos niin huonosti kävisi että isää ei silloin enää olisikaan, pyytäisin sitten äitiäni tähän tehtävään. Mutta iskä ehdottomasti
 8. Pakko tulla tänne vuodattamaan... alkaa nimittäin hiukan jo ärsyttämään tämä odottelu. Ollaan oltu miehen kanssa reilu 2 vuotta ja sovittu alussa että naimisiin ja lapsia 5 vuoden sisällä. Tuntuu ettei millään mene jakeluun että jos ja kun halutaan kirkkohäät niin kirkko varattava about vuotta ennen ja juhlapaikat jne.. Halutaan kesähäät ja kesälomat sattuu samaan aikaan joka neljäs vuosi. Ja minä en ainakaan suostu siihen että pyydän vapaaksi viikon ennen häitä (kesäisin ei meidän työpaikalla edes onnistu) ja sitten teen ihan hulluna töitä että saan tunnit täyteen. Itse haluan olla lomalla ennen ja jälkeen häiden viikon. Häämatkan ehtii sitten vaikka myöhemmin. Joka tapauksessa on selvä että me menemme vielä naimisiin, olen ostanut paljon koristeluita ja tiedän häiden tyylin ja myös mies on tämän hyväksynyt. En vain ymmärrä tätä odottelua kosinnan suhteen. Ja olemme sopineet että mies kosii. Sormukset ollaan sovittu että käydään yhdessä ostamassa kosinnan jälkeen, eli siitäkään ei voi olla kiinni. En halua kysellä ja "painostaa" koska jos alan kysellä ja miehellä onkin jokin suunnitelma kosinnan suhteen, niin saattaa siirtää sitä vielä eteenpäin.. En vain jaksa odottaa enää... Sielunsiskot, vertaistukea.