Ilona08

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ilona08

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.haakuvausta.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Meillä soi ruoan ajan CD:ltä Billie Holidayta ja Ella Fitzgeraldia. sopi ihanasti, ja musiikkia kehuttiinkin sopivaksi. 2 kokoelmalevyä riitti hyvin.
  2. Hymyilin, mutta mun jännityshymy olikin aika moinen mutru.. ja kaasojen kohdalle päästyä tulikin jo itku liikutuksesta.
  3. Meillä on heinäkuussa paikkana Kulosaaren kartano, sekin on aivan meren läheisyydessä. Suosittelen katsastamaan!
  4. Sänkityyppinen parta tulee olemaan, ehdottomasti! Miehelläni on aina ollut vähintään parin päivän sänki, ja hänelle se sopii paaljon paremmin kuin siloposki-vaihtoehto. Häissä tulee siis olemaan muutaman päivän vanha sänki, mutta kaula ajettuna. MMmm!
  5. En nyt loytanyt sopivaa paikkaa missa kysyisin kokemuksia kampauksista (ja vaikka palvelusta) Titti Haapala -kampaamosta Helsingissa. Varasin sielta haakampauksen kesalle, mutten ole aiemmin siella kaynyt.. Kommentteja olisi kiva kuulla, ja vaikka suosituksia hyvista kampausten tekijoista!
  6. Täytyy sanoa, että rahankeruu vierailta on ehdottomasti NOLOA ja MAUTONTA. En ikinä antaisi moisen tapahtua omissa häissäni! Lahjat ovat erikseen, mutta juhliessa kerjääminen on yksinkertaisesti hyvin tökeröä! Vieraiden naamat aina vääntyy kun rahankeruusta ilmoitetaan.. Moinen pilaa hauskan tunnelman.
  7. Kulosaaren kartanon olen varannut ensi vuodelle, vieraita tulee 70, ja tuomme suvun kokkaamat ruoat. Kannattaa katsastaa! Hinta (näillä näkymin) 60e/h.
  8. IHANAA IHANAA, vihdoin on juhlapaikka varattu!! En voi USKOA, että saimme Kulosaaren Kartanon ensi vuoden heinäkuulle ! Miten ihmeessä niin upeassa paikassa oli tilaa?!? Meri vieressä, iso upea piha ja ihana tunnelma sisätiloissa. Ja sopi täydellisesti meille, kun tuomme omat ruoat. Niin harvoissa paikoissa on sitä mahdollisuutta... Mutta huoh, nyt on juhlapaikan etsimisurakka ohi! Kulosaaren Kartanon nähneenä suosittelen lämpimästi kaikille! Tsemppiä etsintöihin!
  9. Voih, olen ensi vuoden heinäkuulle etsimässä kuumeisesti juhlapaikkaa, enkä ollenkaan arvannut miten aikaisin olisi kannattanut kysellä ja varailla.. Aika monia olen jo käynyt katsomassa, eikä vieläkään ole löytynyt "sitä oikeaa". :'( Ja kun jonkin olisin halunnut, oli ne jo buukattu koko kesälle 2008. Ilmeisesti stressiä jo pukkaa päälle.. Haluaisin kovasti idyllisen paikan (mieluusti veden läheltä), jonne saa viedä omat ruoat. Onkohan hyödyllistä jonottaa varasijoja, vai onko yleistä että joku ylipäätään peruu jo varaamansa??
  10. Ystavat kalliit! Yksi tarkea kysymys tassa: Saako Rulluddiin vieda omat ruoat, vai onko pakko tilata Rulluddin kautta? :-? Meilla olis suku taynna huippukokkeja, joten omat pitaisi tuoda.... Kiitos!!
  11. Mina olen leikki-ihminen! En millaan haluaisi olla viela 'tylsa aikuinen' vaan juhlia hauskat juhlat! Siskoni haissa viime kesana ei ollut mitaan leikkeja, vain taustabandi soitti jazzia. Suoraan sanottuna kukaan ei muistele kyseisia haita ilolla tai ylipaataan muista millaiset ne oli. En haluaisi samaa kohtaloa minulle! Leikit muistetaan jalkeenpainkin, ja haluaisin etta haistani jaisi jotain ilolla muistelatavaa. En vain viela ole keksinyt, mita leikkeja toteuttaa... Huiskutteluleikki ainakin, ja jonkinlainen tietovisa.
  12. Siskoni haajuhla vietettiin viime kesana Cafe Ursulassa, Kaivopuistossa meren rannalla. Oli siskolleni ihan ehdoton valinta, ja olikin aika ihana n. 50 vieraalle. Osa vieraista oli tullut Amerikasta ja Intiasta. Terassilla sai istua ulkopuolisia, mutta siihen ei kukaan kiinnittanyt huomiota.
  13. Kylla minun miesta kiinnostaa monikin -tosin aika miehinen- seikka, kuten hanen pukunsa (ei tavallinen mustavalkoinen frakki), haaauto/hevosrattaat, juomispuoli, ruokatarjoilu, ja muusikkona tarkein ehdottomasti, eli musiikkipuoli. Mina hallitsen kaiken taiteilun, joten mieluusti hoidan sen puolen, toki haluan tietaa miehen mielipiteen, ja han mielellaan ne kertookin. Innokas haamies minulla!