Ruusu

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Ruusu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Varsinais-Suomi
 1. Vaikka meidän häihin tulee 100 henkeä, minä tunnen kaikki. Ei kutsuta miehen puolelta kuin sisarukset perheineen ja kummit, isovanhempi. Mun puolelta tulee siskot, tädit, isäpuolen sukulaiset. Lisäksi lähimmät kaverit.
 2. Joku taisikin mainita tuosta Triangle Motorista. Suosittelen firmaa. Vanhoja ja hienoja autoja löytyy. Kuskin saa kanssa.
 3. Vallila olisi kyllä komea paikka. Meillä oli vanhojen tanssien juhlat siellä. Mistähän noita Kalannissa ja Orivolla sijaitsevia paikkoja sais kysellä? *muoks. Olisko jollakulla parempia kuvia Louhenlinnasta kuin niiden nettisivuilla???
 4. Minusta tulee rouva Vuohijoki. :-X Nimen kantajia ei löydy Suomesta kuin parisen sataa. Luulin että oman sukunimeni kantajia olisi ollut samoissa määrin, mutta niitä onkin kuutisen sataa. Nykyinen sukunimeni on äitini tyttönimi. Alkuperäinen sukunimeni on yleisempi, joten täytyy vielä vaihtaa hieman harvinaisempaan.
 5. Järppilä ja pursiseura kuulostavat hyviltä. Kiitoksia oikein paljon Nikkuliina
 6. Olemme suunnitelemassa mieheni kanssa häitä kesälle 2007. Olen kotoisen Uudenkaupungin seudulta, joten haluaisimme pitää häämme siellä. Hääpaikka on ainut ongelma. Olen sen verran monta vuotta ollut poissa sieltä seudulta, joten apua tarvitaan. Oma mökki olisi yksi vaihtoehto, mutta tällöin vieras määrää pitäisi rajoittaa. Onko kenelläkään kokemuksia??? :-?