sleeplesinthecity

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä sleeplesinthecity

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Finlanderssien Oikeesti on niin meitä... Joka päivä kaiken aikaa mietin onko tämä totta ollenkaan että kanssas tätä taikaa rakkauden me koetaan että kantaa oikeasti tämä tunne aina päivään huomiseen ja taas hetken ihanasti tunnen sydämeni lentoon lähteneen refrain: Tahdon oikeesti olla sinun enkä vain leikisti rakastaa kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa tahdon syliisi painaa pääni tahdon lämpöösi nukahtaa olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa Uskonut en silloin ennen että todellisen onnen löytäisin kun mä aina tullen mennen sitä juuri pakenin mutta nyt on kaikki toisin luotas lähteä mä koskaan tahdo en olet nainen suurenmoisin mulle lahjoitit sä aidon rakkauden refrain(2x) Olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa
  2. Oon ollu häissä hotelli Priimuksessa. Hotellihan nyt ei varsinaisesti ole kovinkaan kaunis ainakaan ulkoapäin, mutta tilat on hyvät ja kaunis maisema tuomiojärvellekkin. Kysyppä sieltä. Minulla olisi vielä yksi hääpaikka ja vieläpä aivan Jyväskylän keskustassa...Aalto sali (väinönkatu 7) http://www.jty.fi/aalto/ Tyylikäs historiallinen Alvar aallon suunnitteleman funkkistyylinen tila, joka tosin on hieman kulahtanut, mutta siinä on toisaalta ajan havinaa. Alakerrassa narikat ja ylhällä sali ja lämpiö. Tilaisuuden luonteesta riippuen sali soveltuu 100 - 500 henkilölle. Jos saliin laitettaan pöydät niin sinne mahtuu 160 hlö. Ainut haittapuoli on, että salissa ei ole kuin pienen pieni keittiösyvennys eli juuri mitään ei saa kylmään eikä siellä voi valmistaa mitään. Mutta kunnon pitopalvelu kyllä hoitaa homman. Koko päivän vuokrahinta 550 € mutta lyhyemmäksikin ajaksi saa. Suosittelen!
  3. Suosittelen Rajakadun ja Tapionkadun kulmauksessa olevaa Ruusupuuta. Siellä on aivan ihania mallikansioita, käyppä kattoo.