Jump to content
Naimisiin.info

heisaa

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

heisaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. heisaa

    Häävalssien sanoja

    Mua on mietityttänyt kaksi asiaa. 1. Onko olemassa valssia nimeltä Tonava kaunoinen? 2. Entä Tonavan aallot, onko se yhtä kuin Häämuistojen valssi? Ymmärsin näin joidenkin bändien sivuilta. Kiitos jo etukäteen!
  2. Ystäväni häissä sulhanen koki melkoisen yllätyksen sukkanauhaa etsiessään. Bestman oli kerennyt ensin ja heilutteli sitä iloissaan vieraille. Oli vierailla naurussa pitelemistä. Ei tosin taida sopia kovin tosikolle sulhaselle.
  3. heisaa

    Vantaa

    Me vietämme hääjuhlia midgårdissä tänä syksynä. Itse varasimme tuon viime pääsiäisenä ja silloin ei enää ollut muita vapaita viikonloppuja kuin meidän ja joku kesäkuun viikonloppu. Tietysti aina voi tulla peruutuksia, etenkin kun ollaan näin varhain liikkeellä. Sen ainakin teidän, että varauksia voi jo tehdä. Paikan päällä voi talonmiehen mukaan juhlia niin myöhään kuin haluaa, mutta lisämaksua tulee klo 24 jälkeen. Olikohan se jotain 17€/h. Voi olla että tuossa hinnassa on jotain heittoa, sillä en ihan tarkkaan muista sitä. Tuo hinta on per alkava tunti ja maksetaan kun lähdetään pois. Ai niin se hinta. Jos en nyt taas väärin muista niin lauantai päivä oli 450€ ja jos haluaa mennä jo perjantaina valmistelee niin se oli 100€. Tavarat muistaakseni sai hakea sunnuntaina.
  4. Ainakin noiden nettisivujen perusteella on varattavissa myös talviaikaan. Siellä on hinnat ja varaustilanne nähtävillä. Tosin aika täyttä näyttää olevan.
  5. Minä voisin kuvitella tutustuvani tarkemmin Poliisien kesäkotiin Lauttasaaressa. Ei nyt ihan keskustassa, mutta aika lähellä. Netissä olevien kuvien ja tietojen perusteella vaikuttaisi ihan mukavalta paikalta. Itsellemme kyseinen paikka ei kuitenkaan sopinut, sillä vihkiminen tapahtuu Vantaan puolella ja haluttiin juhlapaikka mahdollisimman läheltä. En ole kyllä itse käynyt katsomassa paikanpäällä. Sinne saa viedä omat tarjoilut ja sisävessakin löytyy. Tietoja lisää täältä http://personal.inet.fi/yhdistys/poliisien...vuhakemisto.htm
  6. Meidät vihitään Pyhän Laurin kirkossa 8.9.2007 ja juhlapaikkana on läheinen Midgård. Vieraita on tulee olemaan n.100.
×
×
  • Create New...