zocka

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Häme

zocka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juu, sisältä on ihan ok, mutta viime kesänä vielä oli ulkoa melko ränsistynyt, maali halkeillut ja kuistin puuosat ja osa ikkunapuitteista ihan lahonneita. Olivat siis tippuneet ja irronneet ruosteisista nauloista. Ne ilmeisesti kuitenkin uusivat kuistin ja julkisivun syksyllä? Ja pihakin siisti, tosin seinillä kasvavia ruusupensaita ei oltu leikattu aikoihin. Olet oikeassa, varmasti ottavat sinne mukaan uusia jäseniä siltä seudulta. Sitäpä esittelijäkin tuolloin sanoi, että talkooporukkaa on vaikea saada kasaan. Jos sen kerran saisivat talon laitettua hyvään kuntoon, se maksaisi itsensä varmasti moninkerroin takaisin. Niin kaunis paikka ja rakennus ovat alunperin olleet. Itse koin kuitenkin tällä kertaa olevani asiakas, en jäsen
  2. vai laittaisko näin Ilon, onnen kauneimman sydämissä tunnemme, näyttämölle elämän yhdessä kun astumme.
  3. Voiko tämän laittaa kutsuun: Ilon, onnen kauneimman sydämet näin tuntevat, näyttämölle elämän yhdessä kun astuvat. Vai onko tuo runo enemmän hääparin onnittelua varten? ???
  4. Meilläkin ole ensin varattuna Erkylän Omakoti, mutta saimme vaihdettua sen Hyvinkäänkylän työväentaloon, jossa puitteet ovat kyllä tasokkaammat. Omakoti oli minusta tyyliltään ja miljööltään ihanteellinen, mutta tasoa laski paljon paikan huono kunto. Ihan suututtaa etteivät pidä parempaa huolta siitä paikasta, kaunis rakennus ja potentiaalinen piha-alue, jos joku viitsisi siiheen vähän panostaa.
  5. Meilläkin häät on kesällä ja olin vähintään ajatellut laittaa kynttilöitä noutopöytään ja illantullen lyhtyjä juhlapaikan sisääntuloportaille.
  6. Siinä pari. Mäki pidän kovasti pionista, mutta en tiedä onko se kukassa enää heinäkuun lopulla...