Heinahattu

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Heinahattu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Yksi yö Rockhamptonissa oli tarpeeksi (ja sekin vain välttämättömyys), kun paikka oli tosi aution tuntuinen. Itärannikko oli jälleen aivan upea paikka matkustaa !
 2. Vinkkejä Sydneystä otetaan myös täällä ilolla vastaan :. Oliko kenelläkään kokemusta Rockhamptonista?
 3. Eipäs päästetä tätä aihetta tuonne pohjalle tippumaan ;D! Tässä muutama lisäkysymys aiheeseen.. Kunkas kauan teidän suunnitellut häämatkat Australian matereella kestävät ja millaisella budjetilla olette suuntaamassa lomareissullenne? Meillä reissu kestää kuukauden verran ja nähtävää tosin olisi useammallekin kuukaudelle. Budjetti vielä itsellä mietinnässä.. tosin lentoliput on jo hommattuina.
 4. UKK-instituutilla on tarjota hintaan kuuluvana kaksi mikkiä ja ääni tulee tällöin keskusradion kautta pihalle. Kaupinpuiston ruoka oli todella riittävää ja hyvää sekä työntekijät palvelivat kaikkien toiveiden mukaisesti. Ehkäpä tila on "opistomainen", mutta todella valoisa ja terassilla voi istuskella illan mittaan mukavasti. Niin ja siinä lattialla todella pystyy tanssiin, vaikka se näyttääkin laattoinensa todella epäilyttävältä. Koristelusta sen verran, että vaikka se on haastavaa niin tilojen puolesta se tuo todella paljon mahdollisuuksia erilaisille vaihtoehdoille.
 5. Itse sinne jälleen lähdössä ja siellä olleena lueskelen mieluusti muiden vinkkejä ja kertomuksia etenkin hieman pienemmistä kaupungeista itärannikolta. Majoituksista saa myös kirjoitella Australia on niiiin ihana paikka !
 6. Itselläni olisi yksi lisäkysymys: Mihin aikaan aiotte siirtyä juhlista jatkoille eli saunomaan?
 7. Meillä myös jatkot saunalla. Olisi myös kiva kuulla lisää kokemuksia saunajatkoista
 8. Jaahas.. nostellaan tätä aihetta. Kirjoja on tullut selailtua kyseisestä kaupungista, mutta mielelläni kuulisin lisää kokemuksianne aiheesta.
 9. Meillä miljöökuvat ennen vihkimistä. Kirkkoon tulee myös ammattikuvaaja, mutta juhlat mennään ilman ammattilaista. Täytyy tyytyä siihen mitä vieraat kuvailevat ja uskon että kirkko sekä miljöökuvista löytyy jo riittävästi meitä mielyttäviä kuvia. Aluksi kyllä vakavasti harkitsimme "kaverikuvaajaa", mutta halusimme kuitenkin, että vieraat ovat juhlimassa kanssamme eikä töissä hääjuhlassamme. Kaverikuvaajassa olisi varmasti rahat säästyneet, mutta on asioita joista ei lopulta haluttu tinkiä .
 10. Ennen vihkimistä miljöökuvat. Syynä jo täällä useasti esitetty lausahdus siitä, että ei haluata vieraiden odottelevan meitä juhlapaikalla.
 11. Kanttoreiden ja pappien kanssa tulee näistä biisivalinnoista aina keskustella, mutta kun kysyit mistä näitä hengellisiä ehkä vähän reippaampia biisejä voisi löytää, niin tässä pari esimerkkiä: Molemmista kirjoista on saatavilla vanhempaa ja/tai uudempaa versiota. Ehkä noilla tiedoilla löydät kirjastosta omasi tai paikkakuntasi hengellisestä kirjakaupasta. Iloa valintoihin !
 12. Meille tulee kirkko-ohjelma, mutta emme ole vielä ehtineet käymään läpi tarkempaa kaavaa. Itse kaipasin kirkko-ohjelmaa häissä missä olimme viimeksi, kun ei ollut hajuakaan mitä seuraavaksi tapahtuu (virsi, esitys, raamatunluku, tai jotain muuta) tai kuinka kauan tilaisuus vielä oletettavasti kestää. Kirkko-ohjelma olisi silloin loistavasti palvellut meitä läsnäolijoita näissä kysymyksissä. Noh, tapansa kullakin ja hyvä niin ;D.
 13. Taitaapi käydä niin, että miehelle tulee myös toinen sormus.
 14. Itse kannatan juhlapaikan vaihtoa jos alkoholin nauttiminen nousee paikkaa tärkeämmäksi. Harmillista jos muita paikkoja ei ole tarjolla, mutta seurakunnat kun haluavat pitää paikkansa päihteettöminä, niin itse kyllä kunnioittaisin paikan vuokraajien tahtoa tällaisessa tilanteessa. Tähän oli pakko kommentoida. En kyllä tiedä yhtään seurakunnan rippikoulua tai muuta leiriä missä juotaisiin alkoholia (näistä jutuista nyt jonkun verran tiedän). Tsemppiä Tuuhe ongelman ratkomiseen!
 15. Ei tule meillekään studiokuvia. Miljöökuvat ovat vieneet sydämeni ja sulhokin tykkää ;D. Ymmärrän kyllä, jos aikataulu hääpäivänä on todella tiukka ja juhlapaikka sijaitsee keskellä kaupunkia, niin vaikeatahan silloin on löytää kivaa paikkaa muuten kuin studiosta.