Lystikki

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Lystikki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minäpä kerron omista polttareista Lpr:n seudulla ;D - käytiin porukalla Myllysaaresta (komean miesoppaan johdolla) soutamassa kirkkoveneellä, johon kaikki mahtui mukaan - käytiin mattopyykillä (pesin yhden maton) =emännän taitoja - esiinnyin kesäteatterin lavalla, yleisönä polttariporukka - oltiin puistopiknikillä Myllysaaressa : Hmm. Siinäpä mun edullisia ideoita. Tuo kirkkovenejuttu oli kyllä yksi päivän kohokohta
 2. Valokuvaamo Imatra Nieminen Kari Kanavakatu 5, 55100 IMATRA Puhelin: 05 4363134 Tässä yhteystietoja. Hinta riippuu vähän millaisia kuvia haluatte(mustavalko- vai värikuvia tai molempia/missä haluatte teitä kuvattavan. Jos hän tulee kirkkoon ja juhlapaikalle hän velottaa kai tuntitaksan. Meitä hän tuli kuvaamaan juhlapaikalle. Hintoja kannattaa kysyä suoraan häneltä. Olimme todella ihastuneita hänen käsityönä tehtyihin mustavalkokuviin, emmekä muita kuvia ottaneetkaan. Jos hintaa ajatellaan, niin itse kuvat tulivat maksamaan kuitenkin eniten, joten niiden hinnat ovat ehkä kuvaajan taksoja tärkeämmät. Tarkempi hinnasto (viime vuodelta) löytyy kyllä multa kotoa, voin illalla laittaa privana tiedot, jos haluat.
 3. Valokuvaamo Imatra eli valokuvaaja Kari Nieminen Me oltiin ainakin tyytyväisiä, saattaa tosin olla että hän on jo varattu kun on niin kysytty. Kannattaa yrittää kuitenkin. Kuvaa myös muualla kuin studiossaan.
 4. Vanhalla passilla reissaaminen onnistui hienosti, kun liputkin olivat vanhalla nimellä. Nyt vaan uutta passia vetämään ennen kuin biopassit tulevat...
 5. Kiitos tiedosta, Lumikki Tein jo yhden reissun Tallinnaan ennen joulua ja toimin juuri näin eli liput oli vanhalla nimellä ja samoin passi. Nyt meinasi kuitenkin tulla uskon puute. Hyvä kuitenkin, jos mitään aikarajaa ei ole. Vaihdoin jo lippuni vanhalle nimelle, joten enköhän reissuun pääse. Matkan jälkeen laitan sitten uuden passin vetämään niin saan vielä 10v passin. Kuvatkin on jo, pitäisi vain jaksaa mennä poliisilaitokselle asti Mukavaa reissua Lumikille!
 6. Onko edelleen niin, että vanhalla passilla voi matkustaa jos sama nimi on myös lipussa? Sain mieheltäni lahjaksi matkan Tallinnaan ja se ei tullut ajatelleeksi, ettei passini ole voimassa uudella nimellä. Uudessa passissa kestää meillä n. 2 vkoa ja reissuun pitäisi lähteä viikon päästä. Ajattelin, etten hanki uutta passia kiireessä, koska haluaisin vielä 10 vuoden passin hankkia kesän aikana. Mitenhän minun käy? Onko kellään uusia kokemuksia asiasta eli ovatko tiedot passista täällä edelleen ajan tasalla?
 7. Hilton on upea paikka Hääparit saivat tullessaan upean suklaakakun sekä hedelmäkorin huoneeseen... Meillä oli ainakin 15 krs. hyvät näkymät merelle ja kaupungin yli!
 8. Minäkään en muiden kokemusten pohjalta lähtisi kuitenkaan HÄÄmatkalle Pattayalle. Etenkin jos se on ensimmäinen matka Thaimaahan, voi tulla vähän väärä käsitys koko maasta. Prostituutio on siellä yksi hyväksytty osa kulttuuria, jota on suomalaisen vaikea ymmärtää. Hua Hinissa en nähnyt yhtään meduusaa rannalla eikä uimassakaan tullut vastaan! Ranta tosin ei ollut niin hieno kuin esim. Cha Amissa, mutta menetteli. Itsekin inhoan meduusoja, kun esim. Bulgariassa niitä oli rannalla haitaksi asti.
 9. Minäkin lähtisin ehdottomasti elokuussa Bangkok-Hua Hin yhdistelmälomalle. Sadekaudella kuumuus ei ole niin painostava ja meillä elokuun puolivälissä satoi vain muutaman kuuron parin viikon aikana. Lisäksi sadekaudella on niiin paljon vehreämpää! Hua Hinin hotelleista voin Sofitelin lisäksi itse suositella Hilton hotel Hua Hinia. Sijainti on yhtä luksus ja ainakin meidän huoneesta (15 krs. ) oli upeat näkymät koko kaupungin yli. :-X Ruoka oli myös halpaa ja erittäin maistuvaa!
 10. Hyvinä ja pahoina päivinä, aina kuolemaan asti. Tällä halusimme osoittaa asian vakavuutta.
 11. Ei tullut rakkuloita, mutta kyllä oli päkiät kipeänä seuraavina päivinä. Jalatkin turposivat niin, ettei seuraavana aamuna meinannut sopivia kenkiä löytyä jalkaan ;D Eipä silti, kengät olivat hyvät jalassa ja vaikka oli geelityynyt ja kaikkea, niin ei tottumaton jalka sitä tanssimista ja seisomista kestä. Sitten kun loppuillasta otin kengät jalasta, niitä ei enää takaisin jalkaan saanut. Onneksi häämatkalla heti sain Thaimaalaista jalkahierontaa ja sillä hävisi viimeiset kivut jaloista.
 12. Miehen töissä eivät muuta kuin onnitelleet. Mä sain Pentikin 200€ lahjakortin työkavereilta! Se oli todella kunnoitettavaa, kun kortissakin oli vielä kaikkien ylimpien esimiesten nimet.
 13. Toiveena oli matkakassan kartuttaminen. Saldo n. 3000 euroa ja vieraita 80 henkeä. Lahjojakin tuli, kaikkea pientä mukavaa.
 14. Ei arvattu kirkossa alkaa pussailemaan, vaan sovittiin, että heti sitten ulkopuolella! Ja kunnolla pussattiinkin
 15. Kultsi oli tehnyt sähkösopimuksen jo kesäkuussa uudella nimellämme ja siitä tuli vahvistus heinäkuussa Musta se oli aika suloista... Avioitumisen jälkeen eka posti oli mullakin tuo kelakortti.