Jump to content
Naimisiin.info

koda

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän koda kaikki viestit

  1. koda

    Hengellistä KAUNISTA musiikkia?!?

    Ihana kappale tuo the prayer... Olisiko teillä kenelläkään suomeksi sen sanoja? itse olen kuullut vain englanninkielistä versiota. Olisi kiva lukea sanat suomeksi ja sitten antaa ne eteenpäin.. meillä myös mietitään olisiko tässä se kappale kirkkoon. Kiitos jo etukäteen jos joltain löytyy!
  2. Hei! Minulla on kokemusta! Ja voin suositella täysin sydämin sitä paikkaa sinulle. Itse olen varannut hääkampauksen ja meikin Kaisaksin Heidi Kuusiselta. Olen käynnyt hänellä aiemminkin leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiukseni ja tulos on aina yhtä hyvä!
  3. koda

    Kirkossa esitettäviä kappaleita?

    Hei kaikki! Onko jossain sivulla tuo Enkelin rukous kuunneltavana versiona?
  4. En todellakaan lähtisi ns. maksamaan toiselle polttareita jos ei olisi kutsuttu häihin. Mielestäni epäkohteliasta. Enkä kyllä halua omissa polttareissanikaan olevan ihmisiä jotka eivät ole kutsuttuja häihin.. Eräs entinen "ystäväni"(?!) ehdotti ihan tosissaan minulle, että tulisin polttareihin vaikka en häihin kutsua saakkaan ja olipa vielä antanut numeronikin kaasolle, että voin järjestellä polttareita! Tyyppi ei ollut mikään hyvä ystävä, kaveri tms.. vaan ns. työkaveri jonka kanssa en muuten aikaa viettänyt. Arvatkaapa otinko osaa polttareihin! : Tietenkin omat illanistujaiskemut sellaisille kamuille jotka eivät saa kutsua häihin/polttareihin olisi hyvä idea!
×
×
  • Create New...