TiikeriNainen

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About TiikeriNainen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. En heittänyt omaa kimppuani...
 2. Minun ensimmäinen ostos häitä varten oli shampanjalasit meille. Sattumalta sattui silmään aivan ihanat kristallilasit ja pakkohan ne oli ostaa ;D.
 3. Luultavasti kaksi kaasoa ja yksi bestman.
 4. Aion ostaa oman puvun. Sitä en tiedä mitä puvulle häiden jälkeen teen, mutta se on sitten sen ajan murhe.
 5. Alku- ja keskikesä on minun suosikki.
 6. Meillä on kihloissa kaiverruksena minulla Mies & Minä xx.xx.04 ja miehellä Minä & Mies xx.xx.04.
 7. Minun kihlani koko on 16 ja miehelläni 20,5.
 8. En minä haluaisi miehelle minun sukunimeä. Jotenkin sitä on aina odottanut, että saa joskus miehensä sukunimen niin ei sitä edes ajattele, että mies ottaisi minun sukunimen. Eikä mies kyllä varmasti sukunimeäni ottaisikaan... Eihän niin tee kukaan-tyyliin, ajatus hänellä. ;D Molempien suku olisi kyllä aika äimän-käkenä, jos mies ottaisi minun sukunimen. Veikkaanpa, että miehen isä saattaisi jopa "suuttua" kun poika ottaa vaimon sukunimen. Mutta ei minusta se ole mitenkään outoa jos muiden miehet haluaa ottaa naisensa sukunimen. Jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee.
 9. Mulle tulee kihlasormukseen timantteja ainakin 3. Miehelle tulee tavallinen sileä.
 10. Onko sinun sormuksesi 14 vai 18 karaatin kultaa? Oletko ollut tyytyväinen? Miten kauan sormus/sormukset olleet ja kuinka hyvässä kunnossa (etenkin 18 karaatin sormukset)?
 11. Tässä olisi yksi, 3. hinta 194€ http://www.kultasydan.fi/KS_images/ks_21.jpg Lisään vielä, että tämä ei siis ole minun sormus. Tämä sormus on jäänyt mieleen jotenkin siitä, että se on alle 200 euron.
 12. Minulla ei vielä kihlasormusta ole, mutta luulempa, että käytän sitä kuten muitakin sormuksiani. Otan sormukset pois suihkussa, uidessa ja leipoessa. Sormeni ovat usein talvella jäässä joten usein otan sormukset pois ettei putoaisi.Varsinkin jos tiedän jotuvani olemaan ilman hanskoja.
 13. Minä olen ajatellut ottaa yhdysnimen. En halua luopua omasta nimestäni, mutta en halua olla ottamatta miehenkään nimeä. Tuleehan siitä aika pitkä, mutta... Toinen syy ottaa yhdistelmä nimi on, että jos otan vaan miehen nimen niin olen saman niminen kuin miehen serkku. Ja hassua kyllä meillä on samat toisetkin nimet.