Loves

Rouva
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Loves

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hattula
 1. From the album Loves Family

  Jesse täytti tänään puolivuotta, joten pitihän sitä vähän "brassailla"
 2. Ostin Palmrothin viininpunaiset nahka kengät. 8cm korkoa eikä tullut yksiäkään rakkuloita vaikka olivat jalassa kaksi päivää. Aivan törkänä hyvät jalkaan, tosin tanssin kyllä loppu illan sukkasillani kun ei jaksanut enää pitää jalassa koron takia ;D eikä se ollut enää turvallista pitää jalassa niitä - alkoholia kun oli sopivasta veressä. Kengät oli kalliit mutta hyväostos.
 3. No jos hääyöaamuna herää klo 7, vaikka nukkumaan vasta mentykin, tuijottamaan sormusta niin pakkohan sitä on rakastaa. Mutta katselen sitä oikeastaan "koko ajan".
 4. Ihanat roikkuvat korvikset joissa on molemmissa 3 tsirkonia. Tiesin että mies ostaa korvikset (hoki sitä muuten useasti), mutta luulin että ei sitten ostakaan koska rahat oli hieman vähissä. No osti kuitenkin ja hyvän ostoksen oli tehnytkin
 5. Meillä mies otti minun nimeni ja on kuulemma siihen enemmänkin kuin tyytyväinen
 6. Meillä ajo mies ja bm ;D Hotellilta maistraattiin oli mies ajanut, sentään maistraatista kuvaukseen mies antoi bm:n ajaa, mutta kuvauksesta hotelliin mies taas halusi itse ajaa ;D Juhlapaikalle sitten antoi taas BM:n ajaa.
 7. Meidän toteutunut budjetti oli varmaan 5500e kokonaisuudessaan. Ei harmita ollenkaan, edes 550e hotellilasku, koska me juhlitaan NIIN vähän, ja molemmat juhlat oli kaikkien mieleen, vieraat ihan kilvan kehuivat bändiämme ja juhlaa.
 8. Mua vähän harmittaa että ei ole yhtään perhe kuvaa jossa äitini olisi ollut mukana. Kun me otettiin kuvia niin äiti oli jossain muualla. Oli vetänyt herneet nenään isälle ja poistui paikalta. En tiedä sen enempää syytä. Mulla tipahti autosta noustessa sukkanauha jalasta ja jouduin ottamaan sen pois nilkanympäriltä ihmisten katsellessa ;D Tosin huumoria revittiin tästäkin. Muuten meni ihan älyttömän hyvin ja mieskin tykkäsi vaikka alkuun oli ihan että ei nyt mitään juhlia.
 9. Ehdottomasti hääkakkutelineemme tuleen olemaan ihan erilainen muihin verrattuina, koska on uniikki kappale:
 10. Toivottavasti ei ole herkkää sorttia nämä keski-ikäiset. Omat sukulaiseni suuttuisivat todenteolla jos heitä vähäteltäisiin niin paljon että lähdetään heti pois nuorten kanssa juhlimaan... Itse en kehtaisi tehdä näin, koska jokaisella ikään katsomatta on oikeus juhlia meidän kanssa yhtä pitkään. Mutta tietysti jokainen tekee niinkuin haluaa.
 11. Kuten myös meillä ;D Jäis anopit sille matkalle...
 12. Sulho kosi mua 3kk seurustelun jälkeen yllättäen kesken rakastelun, sain venytettyä kihlausta 2kk ja sitten eräänä isänpäivän iltana mies kysyi että käydäänkö ostamassa kihlat kun nyt on rahat mukana ;D No käytiin kultakaupassa ja laitettiin se päivä sormukseen. Lähettiin sitten illalla kotiin ja siellä mies sitten kosi oikein.
 13. Jos olisi rahaa niin kyllä mäkin ostaisin ison timanttisormuksen