Jump to content
Naimisiin.info

Loves

Rouva
  • Viestit

    62
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Hattula

Loves's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Loves

    Loves Family

    Lähinnä kuvia pikkuprinssi Jessestä, joka syntyi 31.8.2007
  2. Loves

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Ostin Palmrothin viininpunaiset nahka kengät. 8cm korkoa eikä tullut yksiäkään rakkuloita vaikka olivat jalassa kaksi päivää. Aivan törkänä hyvät jalkaan, tosin tanssin kyllä loppu illan sukkasillani kun ei jaksanut enää pitää jalassa koron takia ;D eikä se ollut enää turvallista pitää jalassa niitä - alkoholia kun oli sopivasta veressä. Kengät oli kalliit mutta hyväostos.
  3. No jos hääyöaamuna herää klo 7, vaikka nukkumaan vasta mentykin, tuijottamaan sormusta niin pakkohan sitä on rakastaa. Mutta katselen sitä oikeastaan "koko ajan".
  4. Loves

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Ihanat roikkuvat korvikset joissa on molemmissa 3 tsirkonia. Tiesin että mies ostaa korvikset (hoki sitä muuten useasti), mutta luulin että ei sitten ostakaan koska rahat oli hieman vähissä. No osti kuitenkin ja hyvän ostoksen oli tehnytkin
  5. Meillä mies otti minun nimeni ja on kuulemma siihen enemmänkin kuin tyytyväinen
  6. Loves

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Meillä ajo mies ja bm ;D Hotellilta maistraattiin oli mies ajanut, sentään maistraatista kuvaukseen mies antoi bm:n ajaa, mutta kuvauksesta hotelliin mies taas halusi itse ajaa ;D Juhlapaikalle sitten antoi taas BM:n ajaa.
  7. Meidän toteutunut budjetti oli varmaan 5500e kokonaisuudessaan. Ei harmita ollenkaan, edes 550e hotellilasku, koska me juhlitaan NIIN vähän, ja molemmat juhlat oli kaikkien mieleen, vieraat ihan kilvan kehuivat bändiämme ja juhlaa.
  8. Loves

    Häätöppäyksiä?

    Mua vähän harmittaa että ei ole yhtään perhe kuvaa jossa äitini olisi ollut mukana. Kun me otettiin kuvia niin äiti oli jossain muualla. Oli vetänyt herneet nenään isälle ja poistui paikalta. En tiedä sen enempää syytä. Mulla tipahti autosta noustessa sukkanauha jalasta ja jouduin ottamaan sen pois nilkanympäriltä ihmisten katsellessa ;D Tosin huumoria revittiin tästäkin. Muuten meni ihan älyttömän hyvin ja mieskin tykkäsi vaikka alkuun oli ihan että ei nyt mitään juhlia.
  9. Ehdottomasti hääkakkutelineemme tuleen olemaan ihan erilainen muihin verrattuina, koska on uniikki kappale:
  10. Loves

    Sulhasten suusta

    Toivottavasti ei ole herkkää sorttia nämä keski-ikäiset. Omat sukulaiseni suuttuisivat todenteolla jos heitä vähäteltäisiin niin paljon että lähdetään heti pois nuorten kanssa juhlimaan... Itse en kehtaisi tehdä näin, koska jokaisella ikään katsomatta on oikeus juhlia meidän kanssa yhtä pitkään. Mutta tietysti jokainen tekee niinkuin haluaa.
  11. Kuten myös meillä ;D Jäis anopit sille matkalle...
  12. Sulho kosi mua 3kk seurustelun jälkeen yllättäen kesken rakastelun, sain venytettyä kihlausta 2kk ja sitten eräänä isänpäivän iltana mies kysyi että käydäänkö ostamassa kihlat kun nyt on rahat mukana ;D No käytiin kultakaupassa ja laitettiin se päivä sormukseen. Lähettiin sitten illalla kotiin ja siellä mies sitten kosi oikein.
  13. Jos olisi rahaa niin kyllä mäkin ostaisin ison timanttisormuksen
  14. Me ei haluttu sen maistraatin jälkeen mitään jäykistelyä ja ajateltiin että saapahan kerrankin vieraat erilaiset häät kun ei tarvi mennä kirkkoon eikä kuunnella hiljaa paikallaan mitään. Itse kuulun kirkkoon mies ei.
  15. Mä löysin tällaisen netistä, en vaan muista mistä: Mun mielestä tää on ihana ;D
×
×
  • Create New...