Lennu

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lennu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meidät kuvattiin juhlapaikalla ennen vihkimistä (kuvaaja ei ollut ammattilainen, mutta vakavasti valokuvausta harrastava) ja kirkkoon lähdettäessä otettiin muutama kuva ulkona, jotka mielestäni olivat tunnellmallisia ja kauniita. Jos admin joskus ehtii, niin muutama kuva tulee esille myös hääkuvagalleriaan.
 2. Minulla on kihlasormuksena Kalevalakorun Vaasa-sormus, ja vihkisormukseksi mietin tuota Kaupunki-sormusta. Kun menin sitä kultasepänliikkeeseen kokeilemaan erittäin ystävällinen ja asiantuntevan oloinen myyjä sanoi, ettei hän suosittele ko. sormusta vihkisormukseksi, koska se ei välttämättä kestä jokapäiväisessä käytössä. "Hentorakenteiset kiemurat" saattavat katketa.
 3. Sotungin kylässä, Porvoontien lähellä on ravintola Nygårds, jossa tietääkseni järjestetään aika paljon häitä. Itse en ole käynyt sisällä, ohi olen mennyt. On semmosen vanhan pappilan näköinen rakennus maalaismiljöössä. Siistiltä näyttää ulospäin.
 4. Meidän juhlat on Mustikkamaan ravintolassa. Eivät peri erikseen tilavuokraa, mikä on suuri plussa. Ruoat ja juomat on ostettava heiltä. Ruoka on mielestäni kohtuuhintaista, juominen sitten maksaa enempi... Ympäristö on viihtyisä, ja paikkaan on lyhyenlyhyt matka vihkikirkostamme Kulosaaresta.