Jump to content
Naimisiin.info

Dreamer

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Dreamer kaikki viestit

  1. Me käytimme viime elokuussa Nova Beautyn palveluita häidemme yhteydessä. Meikattavana kävivät morsian (minä), kaasot, äidit, sulhasen sisko ja sulhanenkin. Osa otti myös kampauksen heidän kampaamon puolelta (minä en). Tietääkseni ainakin kaikki olimme erittäin tyytyväisiä ja itse ainakin pidin kovasti palvelusta sekä juuri minun näköisestä juhlameikistä. Täytyy kyllä myöntää, että aika paljon sain rahaa kyseiseen paikkaan uppoamaan, kun kevään ja kesän aikana kävin siellä kasvohoidoissa ja sitten itse juhlapäivän palvelut! Oli kyllä kaiken sen arvoista!
  2. Dreamer

    Miami

    Oj, kiva kun oli tullut jotain kommentteja tähän aiheeseen...en ollutkaan pitkään aikaan käynyt katsomassa. Kiitos teille kaikille! Me ostettiin ja keräiltiin ihan itse koko matkamme, eli laivayhtiöltä suoraan risteily, lentoliputkin löydettiin Travelstartin kautta halvalla (1050 kahdelta menopaluu) ja hotellit ollaan alustavasti varattu hotels.comin kautta. Mitä ainakin kyseltiin ennen omia varauksia matkatoimistojen paketteja, olisi ollut kyllä todella paljon ilmaa niissä...mutta kyllähän sen ymmärtää, jostainhan heidänkin on voittonsa tehtävä! Pikkasen harmitta vain se, että Madonnan Sweet and Sticky Tourin päätöskonsertti on Miamissa 12 päivää ennen meidän menoa. Eli se jää sitten näkemättä, mutta jospa sieltä jotain muuta kivaa löytyisi! Myös Miami Dolphinsin jenkkifutis peli menee sivu suun risteilyn aikana, mutta varmaan yritetään päästä katsomaan koripalloa. Shoppailu varmaan muuten tulee olemaan pääaktiviteetti. Jos jollain on kokemusta noista eri urheilutapahtumista tai konserteista, kuulisin mielelläni lisää. Esim. mistä liput, saako ihan paikan päältä vielä ostettua jne? Matkakuume kyllä kovasti kasvaa ja haaveillaan nyt sellaisesta välimatkasta syys-lokakuulla, ehkä New York!?
  3. Dreamer

    Miami

    Moikka! Itselläni ei vielä ole Miamista kokemusta, mutta ollaan suuntaamassa sinne (ja Karibian risteilylle) häämatkalle joulukuussa 2008, eli tänä vuonna. Tarkoituksena on aluksi viettää viisi yötä Miamissa, risteillä läntisellä Karibialla viikko ja vielä yksi yö Miamissa ennen kotiin paluuta. Suunnitelmissa Miamissa on nauttia rannoista, yleisestä Miami-tunnelmasta, shoppailusta ja mahdollisesti käydä katsomassa joku lätkä- tai jenkkifutismatsi...tai vaikka mennä johonkin konserttiin!? Mekin siis mielellään kuullaan muiden kokemuksia ja ajatuksia Miamista!
  4. Dreamer

    Kuopio

    Vinkiksi vielä juhlapaikkaa etsiville kuopiolaisille morsiamille, että Kuopion keskustan tuntumassa sijaitsee Pohjois-Savon liiton maakuntasali, osoitteessa Sepänkatu 1. Juhlasaliin saa pöydät ja tuolit n. 100 juhlijalle. Tila on mukavan juhlava, sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja sinne saa viedä oman pitopalvelun (=omat juomat! ). Itse juhlimme omia häitämme tuolla 16.8.2008!
×
×
  • Create New...