Mariluu

Aktiivijäsen
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Mariluu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Satakunta
 1. Oma kaasoni oli häiden aikaan 24 ja itse kun kaasoilen 2009, niin olen 28v.
 2. Mua pyydettiin just kaasoksi ja häät 2009 kesällä. Onpahan ainakin aikaa miettiä ja suunnitella kaikkea. Myös toinen kaaso on jo tietoinen asiasta.
 3. Minulla oli ihanuuksien gerberakimppu ja aivan mahtavasti toimi. Myös kaikki muut kukat asetelmissa olivat fuksiaa gerberaa ja muutama limen värinen neilikka joukossa.
 4. Meiltä löytyy ihana 10 kk-tyttö ja häät kolmen viikon päästä, tai siis vajaan! Meille ei niin kauheesti järjestyksellä ollut väliä, vaikka joissain asioissa vähän vanhanaikainen saatan ollakkin.
 5. Kun ajattelen tosiaan omaa kroppaani, niin merenneitomaista morsiuspukua en laittaisi. Siitä ei ikinä tässä kropassa saisi hienoa. Ja olihan tuossa kyllä aika liuta karmeita pukuja, mutta tuo nyt tuli malleista ekana mieleen.
 6. Ostin alusvaateliikkeestä Amar-merkkisen sukkanauhan ja maksoin siitä 10,90 e mikä on mielestäni aika paljon. Mutta on tuo ihanakin. Vaaleansininen valkoisella rusetilla. Enpä tienny HenkkaMaukalta mennä katsomaan!
 7. Mä en tiedä miks musta tuntuu, et varpaat ei sais näkyä, kun on niin juhlavasta asukokonaisuudesta kyse. Nää varmaankin menee taas makuasioiden puolelle, mut mä en laittais sellaisia kenkiäkää joissa e olis kärkeä. Saa nähä, kuinka hirveesti hiostaa. :
 8. Minä pidän kirkossa huntua ja sen jälkeen (näillä näkymin) otan sen pois. Tahdon näyttävän kampaukseni kunnolla esille juhlassa. Ja hunnun valitsin juuri sen peittävyyden vuoksi, saa vähä olkapäitä piiloon. Ja onhan se kauniskin kuin mikä ja saa olla prinsessa vimpan päälle. Ai niin ja tiara siis käytössä koko päivän.
 9. Meillä on kaikissa ollut Comic Sans, kutsuissa tavallisena ja kaikessa muussa kursivoituna.
 10. Esim onginta saattais olla hyvä juttu. Varmasti isommatkin lapse mielellään onkivat, uskoisin. Ja pikkupaketteihin voisi laittaa vaikka karkkia (tikkarit), hiusjuttuja, tarroja, pikkuvihkoja+kynät ym. Tämmöstä juolahti mieleen.
 11. Me ostettiin tai pistettiin tilaukseen jo 7kk aikaisemmin, kun sattui sopiva löytymään ja oli hyvä tarjous (joulun aikaan) liikkeessä.
 12. Taikauskoinen kyllä vähän olen, mutta toisaalta tuota en tulis edes häissä varmasti miettineeksi vaan tottahantoki olisin kimppua saalistamassa. Vaan pianpahan ei enää tarvitse ;D!
 13. Mekin ollaan vastaavaa tekemässä. Kuvia ei tule hirveesti ja tarkoitus olis jotenki ite juontaa esitys. Vaatii aika laillaa hommaa, mut musta se kannattaa. Hyvä pointti on kyllä tuo, ettei liikaa esim. vauvakuvia! ;D
 14. Mä laitan hunnun ihan sitäkin varte että olkapäitä saa vähä piiloon, ettei tunnu kirkossa liian alastomalta. Puku on olkaimeton.