Jump to content
Naimisiin.info

Toorie

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Toorie kaikki viestit

  1. Toorie

    Häätanssi / häähidas

    Samuli Edelmann - Sonetti 105 Ei sokeutta ole rakkauteni ei rakkaimpani jumalolento ei vaikka laulut kaikki ylistykseni vain yhtä palvoo yhtä jumaloi oot kaunis aito hellä armaimpani niin tänään huomenna kuin ainiaan siks kolmeen tiivistän muut sanat kaikki jos niillä sinut ikuiseksi saan ”oot kaunis aito hellä rakkaimpain muut sanat niistä muunnelmia vain nuo kolme sanaa korvaa kaikki muut sä jumalhahmos kuvaksi ne sait” ...toisto... Oot kaunis aito hellä rakkaimpani muut sanat niistä muunnelmia vain nuo kolme kulkee usein erillänsä sun luotasi ne majan saman sai. Oih...
  2. Meille on myös tulossa cd-häät, mutta lähinnä mietitään sitä, että miten siirrytään sujuvasti tyylistä toiseen? Valssin sijaan keinutaan Samulin Sonetti 105 ja perään varmaankin Tomi Metsäketo, mutta mitä sitten? Pienet häät eikä monikaan tanssi humppaa, jotta mitä soitetaan noiden valssinkorvikkeiden jälkeen?? Pitääkö perinteiseti heittää kehiin muutamat humpat ja sitten siirtyä muuhun, mutta MITEN? Ei varmaankaan voi samantien heittää päälle 90-luvun hittimusiikkia tai heviä jota aiotaan illan aikana viljellä. Vetäsee anoppi kahvit henkeen ;D A-PUU-VA!!
  3. Toorie

    Häätanssi / häähidas

    Nostellaanpa tätä keskustelua hieman! Me ei ehditä opetella valssia, joten vaihtoehdoksi jää hitaan tanssiminen. Haluttaisiin kuitenkin suomalainen kappale, jotta vanhuksetkin ymmärtäisivät laulun tarkoituksen. Onko muilla lisää ideoita suomalaisiin häähitaisiin?
  4. Meille oli myös varattu Hannuksen Pitopalvelu, mutta pystyvät onneksi hoitamaan meidän häät! Meille ei tuu lämmintä ruokaa ja porukkaakin on lapsineen n. 60 ja juhlapaikalla pystyy laittaan kans ruokaa, joten meillä ei onneksi tarvinnu lähteä etsimään uutta pitopalvelua. Hääpäivä meillä on jo marraskuussa, joten kiire olis tulluuuden pitopalvelun etsimisessä! Harmittaa ihan kamalasti Hannuksen pitopalvelun puolesta. Tuhopoltto oli ollut ja yhdessä yössä mennyt koko elämäntyö He siis lopettavat toimintansa kokonaan lähiaikoina, eivätkä laita uutta paikkaa enää pystyyn.
×
×
  • Create New...