summer05

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About summer05

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Saako nykyään grillata vielä kokonaista sikaa? Ihan kuin olisin joskus jostain lukenut että se olisi kiellettyä näiden uusien eu-lakien myötä tms? Voi olla hyvinkin niin että puhun ihan puuta heinää? ???
 2. Itse löysin jostain päikystä muistaakseni morsiusparille suunnatun Boolimaljanryöstö-jutun, siis siinä oli loruja aina puuttui yksi sana joka piti arvata ja toimittaa sitten se "sana" (esim valkoinen sukka) nopeammin kuin toinen, esim kaasolle. Itse tein siitä muunnoksen niin että kilpailijat ovat kaaso ja bestman. Ja kaason puolella ovat kaikki naispuoleiset vieraat/polttariporukka ja bestmanin puolella miespuoliset/polttariporukka. Oli mielestäni ihan hauska idea. ;D
 3. Yhteisellä asuinpaikkakunnalla
 4. Kesällä vasta naimisiin menossa mutta silti ;D Eli A. Kokonimeä käytän juuri papereissa, tai muissa "virallisuuksissa" B.Mahdollisesti kavereille ja sukulaisilleni soittaessani tai tavatessani. C.Kun tilaan lehtiä tai vastaavaa, koko nimi yhdistelmä tuntuu kamalan pitkältä : ja oman tyttönimeni joudun nytkin joka ikinen kerta tavaamaan kirjain kirjaimelta, mutta haluan sen kuitenkin säilyttää "muistona" ja pojallani ainoana sukunimenä, sillä tämän nimen jatkuvuus on todella vähissä. Saikohan tuosta selostuksesta mitään selvää.. :
 5. Ihana tuo My Precious! Yksi vaihto ehto on että kaiverutamme: Ubi tu caius ibi ego caia - Missä ikinä oletkin, olen kanssasi (muinaisen roomalaisen vihkiseremonian osa), mies tekee niin paljon reissu hommaa että olis ihan"meitä" tuo teksti Siis niin että sulholla on osa tuosta tekstistä ja minulla osa. Tuota suluissa olevaa ei kuitenkaan kaiverruteta ;D päivämäärät vielä lisätää jos vain saadaa mahtumaan mitenkään, mutta eiköhän se päivä muutenkin pysy mielessä :
 6. :-XYlöjärven Koivupuisto (Tampereella siis ;D)
 7. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan netti osoitetta tai puhelin numeroa ???
 8. Kävimme tänään sulkin kanssa Anttilan yhteydessä olevassa kultasepänlikkeessa (vai kuinka se sanotaan :) ja sieltä sitten varasimme omamme vaikka vielä ei niin pitänyt tehdä ;D Saimme kamalan isot alennukset ja sormuksia pidetään vielä kevääseen asti varattuna, eikä erillistä varaus maksua ollut! Henkilökunta oli myös ihanmukavaa, suosittelen siis lämpimästi!
 9. :-X2.7.2005 Aleksanterinkirkossa, "jatkot" Koivupuistossa!
 10. Mun kaasona on mun hyvä ystävä, ollaan tunnettu reilu 3 vuotta mut on paljon läheisempi ja tärkeämpi kuin kauemmin tuntemani kaverit. Ollaan kuin siskokset Ikää kasolla on vuosi enemmän kuin minulla, eli hääpäivänä hän on 21-vuotias