Jump to content
Naimisiin.info

Caillean

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Rovaniemi

Caillean's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Caillean

    Rovaniemi

    Mites teidän valmistelut etenee? Meillä alkaa olla muuten valmista, mut -kutsut pitäis postittaa -hommata hellulle puku -hääyöpaikka varata (taidan olla auttamattomasti myöhässä) -morsiusneidolle kengät -ostaa sukkanauhat ja sukat (vaan ku mistään ei löydy semmoisia sukkia jotka ei oo stay up:it) Mites muuten rovaniemellä vihittävät, missä vietätte hääyönne, ja minkä hintaisia paikat ovat?
  2. Caillean

    Rovaniemi

    Rintsessa: Tervetuloa
  3. Minä kaavailin myös pitäväni puheen, mutta en sulholle, vaan isälleni. Hän on ollut elämäni tukipilari, enkä tiedä missä olisin jos häntä ei olisi. Lisäksi hän maksaa ison osan häistämme. Haluan kiittää häntä julkisesti, ihan kaikkien kuullen, ja kertoa kuinka paljon häntä rakastan.
  4. Meidän hääpaikka on Rovaniemellä, ala-ounasjoen erästäjien maja, tulee maksamaan 80 hlö 400e pe-su. Keittiö on täydellinen, vain shamppanjalasit puuttuvat.
  5. Caillean

    Rovaniemi

    Meidätkin vihitään pääkirkossa, 23.7.05 ja juhlat on ala-ounasjoen eräkämpällä. Se valittiin kun oli NIIN edullinen.
  6. Minusta tulee Mikkola. Tyttönimeä on suomessa 102 ja miehen nimea 12000, olisi ollut kiva pitää oma nimi, mut hellu meinasi, että häitä ei tule jos en ala mikkolaksi.
  7. Meille tulee Umberto Tozzin Ti amo. En ole koskaan kuullu et kenelläkään muulla olis ollu sitä.
×
×
  • Create New...