Jump to content
Naimisiin.info

AlliB

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

590 profiilin katselua

AlliB's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. AlliB

    Harrastajabändi?

    Niissä voi olla ihan ammattitason soittajiakin, mutta jos hinta painuu paljon alle 200 per naama, voi taso olla sitten "sitä saa mitä tilaa" - osastoa.
  2. AlliB

    Mitä bändille taukohuoneeseen?

    Eiköhän se orkesteri ole kätevintä ja kohteliaintakin syöttää häävieraiden mukana. Muusikoiden Netissä näkyvät valittelevan, että monesti ei huomata ihan vettä tarjota tarpeeksi bändille. Varsinkin näin helteillä onkin pidettävä huolta, että ihan kaikille, niin häävieraille, kuin vaikka bändillekin on riittävästi vettä koko ajan tarjolla.
  3. Ritvalan ulkovessat ovat nykyaikaiset, siistit ja paljon tilavammat, kuin Tapiolan kaksi sisävessaa....
  4. AlliB

    Vain 2 henkeä bändissä!!! KOKEMUKSIA?

    Käytännössä olen samaa mieltä muusikko Vanhalan kanssa - määrä ei korvaa laatua. Vaikka estradilla olisi minkälainen lauma, se voi helposti olla aivan hirveää sekä katseltavaa että kuunneltavaa. Mutta jos asialla on asiansa osaava ammattimies, niin yksikin tyyppi voi peitota isonkin bändin niin musiikin, kuin esiintymisenkin puolesta. Tosin on myönnettävä, että melkein kaikki pärjäävät suht hyvin isommassa porukassa, mutta aika harvasta todella on hyvään yhden tai kahden miehen orkesteriin. Onko julkista keikkaa tai demoa saatavilla?
  5. AlliB

    Taustamusiikkia häihin

    Aivan samaa mieltä - noloa sakkia, jos ei kehta häissä pöytäseurueen kanssa jutella. Muuten on kai aivan sama, mitä musiikkia siellä soitetaan, kun sitä ei kuitenkaan ole oikeasti tarkoitettu kuunneltavaksi,
  6. AlliB

    Mitä musiikkia leikkeihin?

    Eihän se varmaan niin tarkkaa ole - jotain reipasta ja mielellään tanssittavaa. Salsaa - discoa - sambaa - rock'n rollia - humppaa - heviä - whatever. Ei liian pitkiä pätkiä.
  7. AlliB

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Ihanaa, että avaukseni aiheuttanut keskustelua. Ehkä se oli provompi, kuin tarkoitin, mutta minkä kirjoitin, sen kirjoitin. Haluan ensinnäkin sanoa, että en halua tehdä eroa sillä, onko polttariosallistuja mies tai nainen, pidän viittäkymppiä kovana hintana. Nuorelle lapsiperheelle kaksikin kymppiä voi olla jo pitkä penni, mutta sen varmaan moni jo mielellään maksaa, kun pääsee harvinaiseksi hetkeksi arjen ulkopuolelle.
  8. Jos suhde ei kestä stripparin tai toisten naisten katselua yleensä, on niin huonoitsetuntoisen ihmisen paras pysyä vanhana piikana muiden elämää pilaamasta.
  9. AlliB

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Tämä ei ole provo, vaan tältä ainakin itsestä oikeasti tuntuu.
  10. Onpas nykymeno mennyt jo aivan mahdottomaksi, kun sulhaset ja morsiamet katsovat, että automaattisesti heidän ystävänsä järjestävät heille mitä mahtavimmat polttarit. Ahneudella ja itsekeskeisyydellä ei ilmeisesti nykynuorison parissa ole enää mitään määrää. Eiköhän se mene oikeasti niin päin, että TE kustannatte ystävillenne mukavat häät (vaikka onhan se tolkku jo niistäkin nykyään usein kaukana) ja jos teille polttarit järjestetään, niin olkaa onnellisia. Kukaan ei ole valvollinen järjestämään teille kalliita peijaisia. Mikä sitten on mielestäni järkihinta polttareista - pari kymppiä per nuppi. Sekin on joskus lapsiperheelle iso raha äidin (tai isin) lähteä ryyppyiltaan. Mutta että laaditaan osallistujalistoja ja toivotaan kalliita ohjelmia jne. Herätkää häittenne kanssa todellisuuteen ja istukaa edes hetkeksi alas miettimään, miski häitä vietetään.
  11. AlliB

    POLTTAREISSA PETTÄMINEN?

    Hahaaa - on sinulla ainakin itsetunto kohdallaan. ;D
  12. AlliB

    Bändiltä biisilista etukäteen?

    Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Kaikilla kunnon bändeillä pitää olla luetteloituna lähes koko heidän ohjelmistonsa. Eihän sen luettelon nyt juuri tarvitse kai tämän päivän tarkkuudella olla ajan tasalla, mutta ainakin bändin biisimaailmasta saa käsityksen, vaikka pari kappaletta listasta puuttuisikin.
  13. AlliB

    Musiikin poliittiset värit

    HAHAHA - anteeksi, mutta ei todella. Kulkurin Valssi on muuten alun perin Ruotsalainen kansanlaulu
  14. AlliB

    Bändien hinnat

    Eiköhän se ole sellainen asia, että fiksut bändit / soittajat hankkivat tarvittavat nuotit yhteistyössä hääparin kanssa.
  15. AlliB

    Bändien hinnat

    Tuontyyppinen tila on kyllä omasta mielestäni häihin ihan 10+ Piristää kummasti bileitä, kun loppuillaksi vaihdetaan toiseen tilaan. Siinähän bändillä onkin hyvää aikaa tehdä kunnon tsekkaukset ja vaikka vielä harjoitella uudet kappaleet.
×
×
  • Create New...