Jump to content
Naimisiin.info

HHP

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän HHP kaikki viestit

  1. päivälleen kuukausi häihin! meillä on kovasti pohdittu tuota ulkona vihkimistä. kutsuun kirjoitimme, että hääjuhla tulee olemaan sään puitteissa mahdollisimman paljon ulkona, joten vaatetusta ja varsinkin kenkiä kannattaa miettiä sen mukaan. hääpaikalta löytyisi tuhat ihanaa vihkipaikkaa ja sateen sattuessa on ihana vanha lato, jossa vihikimisen voi suorittaa. en osaa päättää paikkaa Ü mut miten tuon ulkona vihkimisen musiikit? meillä tulee häämarssi sähköpianolla (?) soitettuna. tarviiko olla jotkut kaiuttimet tms. jotta musiikki kuuluu?
  2. HHP

    Pellavahääpuvut

    minä oon joskus kaason tehtävässä hääpukuja kiertäessäni ihastunut pellavapukuihin eikä nyt omia häitä suunnitellessa ole tullut muuta vaihtoehtoa mieleenkään. meillä on häät juhannusaattona järven rannalla isojen ulkotilojen kera (voi kunpa ei sataisi!). vihkiminen on sään salliessa rannalla, jos sattuu olemamaan kurja ilma, niin sitten sisällä. juhlapaikka on maalaistunnelmainen hirsiseinineen ja pirttipöytineen. tahdotaan rennot juhlat, ei hikistelyä ahtaissa sisätiloissa muodollisuuksien ja etikettien kera. suvut on mökkeilyyn ja retkeilyyn tottuneita, joten vietetään varmaan paljon aikaa ulkona pelaten ja kokkoa katsellen, jos sää vaan siis sallii. toivon todella, että meidän juhlissa ei tule olemaan valkoisia kauluspaitoja mustien pukujen kera. tottakai edellytetään juhlavaa pukeutumista, mutta olisi kiva, että olisi sellaiset vaatteet joilla on kiva olla ja liikkua (: mun pellavapukuni tulee morsiusgalleriana teetettynä. aikoinaan tuolla samaisella hääpukukierroksella näin yhden polvimittaisen puvun ja siihenhän ihastuin. joten minulle tulee polvimittainen pellavapuku (: en voisi kuvitellakaan täysmittaista pukua, en siedä sitä että jotkut helmat rajoittaa liikkumistakin. vaikka kuinka prinsessa tahdonkin olla, niin täysmittainen puku lähinnä ahdistaa (: pellavapuvun kanssa mulle tulee jotkut sievät valkoiset ballerinatossut. kampaukseksi tulee melko avonainen nuttura ja hiuksiin seppele mahdollisuuksien mukaan luonnonkukista. hunnuksi aika lyhkäinen kevyt huntu. ja hei! morsiusgalleriasta saa myös juuri omaan pukuun sopivan mittojen mukaan miehelle tehdyn liivin ja plastronin (:
  3. ääh, mä olen ihan suossa näine omine suunnitelmineni. mutta siis, meillä on häät 20.6-08, eli siis juhannusaattona. hääpaikkana on vanha kartano/maalaistalo, jossa pihatilaa riittää. jos vaan ilma sallii, niin tahdottaisiin, että meidät vihitään ulkona rannassa. periaatteessahan tämä onnistuu ja pappi on ihan myötämielinen. mutta miten ihmeessä käytännössä? miten musiikit, alttari jne? kaipaisin kovasti muiden samassa tilanteessa olleiden/olevian kokemuksia ja ajatuksia. ja siis ihan yhtä lailla tuosta sisällä juhlapaikasta vihkimisestä, se kun tähän samaan kategoriaan kuuluu.
  4. myöskään meille ei tule kyseeseen ettäkö kuvat otettaisiin ennen vihkimistä. asumme erillään hääpäivään asti ja ensimmäiseen yhteiseen asuntoon astumme vasta hääyöksi/sitä seuraavaksi yöksi. musta olis jotenkin tosi tökeröä mennä ennen vihkimistä johonkin hääkuvaan. tahdomme ehdottomasti miljöökuvat, eli kuvaus tapahtuu hääpaikalla. ajankohdaksi voisi sopia esimerkiksi ruuan ja kahvin väli tms. en usko vieraiden viihtymisen kuvausaikana olevan ongelma.
  5. HHP

    Ravintolahäät

    hmm, onkohan multa jäänyt vieläkin jotain huomaamatta... meillä siis hääpaikkaa ei ole vielä päätetty, mutta ravintolatilat ovat yhtä varteenotettavia vaihtoehtoja kuin juhlapaikatkin. itseäni houkuttaa suuresti muutama ravintolatila ulkonäkönsä puolesta. meillä häitä vietetään keskellä talvea, joten tahtoisin lämpöisen tuntuisen tilan. häämme tulvevat myös olemaan täysin alkoholittomat. oma sukuni on varmasti lätrännyt riittämiin juhlissa alkoholin kanssa ja itse kun sulhon kanssa ei käytetä ollenkaan, niin meillä ei ole mitään tarvetta tarjoilla alkoholia. tuossa kun laskeskelin ravintola- ja juhlapaikkahäiden kuluja, niin ravintohäät tulivat kyllä edullisemmaksi. ravintolassa pitopalvelu on hieman kalliimpaa, mutta toisaalta juhlapaikat perivät tilavuokran, joka meitä miellyttävissä paikoissa voi olla tuhatkin euroa. onkos sitten sellainen mahdollista, että ravintola kieltäytyy järjestämästä häät mikäli minkäänlaista alkoholia ei tule? kun jotenkin musta tuntuu, että tässä on joku jippo joka multa on jäänyt huomaamatta, emmekä me oikeasti saisikaan ravintolahäitä edullisemmin.
  6. minäkin liityn tänne juhlapaikoista keskustelemaan (: tämä tuntuu olevan jotenkin loputon suo, pää menee pyörälle eikä mistään oikein tajua enää mitään. joten kiltit, suositelkaa meille paikkaa! meillä on toiveissa isohko tila (vieraslista elää päivän ja mielialan mukaan, mutta ehdottomasti yli 60 vierasta on tulossa. esim. satakaksytäkään ei välttämättä ole mahdoton ) jossa vieraat saisi samaan tilaan. tanssilattia olisi myös luksusta. häämme tulevat olemaan alkoholittomat, eli juomien kanssa ei tarvi venkslata. pitopalvelu tekee ruuat, on mahdollista ottaa joko juhlapaikan oma tai ulkopuolinen. meidät vihitään kangasalla, ajomatkaan tahtoisimme kuluttaa maks. 30min, eli tampere, pälkäne, sahalahti jne on varteenotettavia vaihtoehtoja. lisäksi häitämme juhlitaan talvella tammikuun kylmyydessä, eli osaa vieraista ei ole mahdollista sijoittaa terassille (ellei tahdo olla ilkeä ) sekä ravintolat että juhlatilat kiinnostavat. myös hinnoista olisi kiva kuulla. budjetti elää kovasti paikan hinnan mukaan. mielellään kuulisin sekä edullisista että tyyriimmistä paikoista.
×
×
  • Create New...