Jump to content
Naimisiin.info

-Heidi-

Rouva
  • Viestit

    194
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1258 profiilin katselua

-Heidi-'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. -Heidi-

    tikkeri

    Kiva kun olin avuksi
  2. -Heidi-

    tikkeri

    Ota kaikki muu sen tikkerin teksteistä pois, paitsi kuvan osoite. Eli laitat vain näin: [img=www.tikkerinosoite.png]
  3. -Heidi-

    tikkeri

    Joo ei toimi, ei. Pitää Adminilta kysyä voisiko asialle tehdä mitään.
  4. -Heidi-

    tikkeri

    Mitä osoitetta laitoit img-tagien väliin? eli ihan vain http://jlzsvlkjzsbvkjzbvb.png sinne niin pitäis pelittää
  5. Juu ihan kaikki ennen kun poistuu hääpaikalta.
  6. Joo se oli kyllä aikamoista häslinkiä, kun kaikki lahjat, roskat jne piti viedä pois ja koko talon oli oltava tyhjä sillon 02.(meillä nuo tavarat hoiti muutama ystävä ja vanhemmat.) Kurja hätistää vieraat pois jo tuohon aikaan, kun vielä moni jatkaisi juhlia pidempään. Käytännössähän meidän oli oltava ulkona jo ennen kahta, koska sen vartijapoitsun piti sulkea siellä tasan 02.
  7. Paikka on oltava tyhjänä klo 02. Näin oli ainakin toissa vuonna.
  8. kaikki hääkulut hoidettiin heti kun niistä laskut tuli.. eli ihan pian häitten jälkeen. en oo laskenu koko summaa mikä häihin uppos.. reilusti yli kymppitonnin.
  9. meillä lukee molemmilla H T Ikuisesti yhdessä 16.7.2005
  10. -Heidi-

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä kanttori hylkäsi Romanssin ja Auringon lapset.. Hyväksyi kuitenkin Finlandersin kappaleen Tää päivä on teidän Kellojen soiton mä kuulen ja urkujen pauhu ylhäältä soi. Te alttarin edessä seisotte hiljaa, ei kauniimpaa hetkeä olla kai voi. Sun silmäsi tähtinä hehkuu, kun sormuksen sormees hän pujottaa. Se merkki on yhteisen ikuisen liiton, se merkki on ikuisen rakkauden. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo, kun jaatte tään päivän niin onnellisen. Ootte yhdessä olleet jo kauan; ihan nuoresta toisiinne tukeutuen. On tunteenne kasvaneet vuosien myötä, niin ilot kuin surutkin ain' jakaen. Nyt tienne on alussa vasta; - sen kuljette voimalla rakkauden. Kaikki se kestää ja kaikki se voittaa; - sen voima on suuri ja ihmeellinen. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo, kun jaatte tään päivän niin onnellisen.
  11. meille tulee paavilaisen ari vihkiin.. just sovin.. hänet valittiin koska olemme kuulleet kehuja muiltakin kuin teiltä.. ;D
  12. jorma satama oli mun rippipappi.. ihan mukava tyyppi!
  13. -Heidi-

    Tampere

    Tuleekos kukaan muu tampereen naikkari tretaloon häämessuilemaan?
  14. Me asutaan yhdessä omassa kodissa ja kaikki mitä tarvitaan, löytyy. Me ei laiteta (kai) kutsuun mitään lahjoista.. Sit jos joku kysyy et mitä halutaan, ni sanotaan rahaa. mut ei aleta sitä pyytään muuten.. ja sit muutenkin ilmottautumissoittojen yhteydessä äipät tiedustelee, mitä ne on suunnitellu ettei tuu päällekkäisyyksiä.. meillä kuitenkin kaikki kutsuttavat tietää et on jo kaikkee, et luultavasti säästytään 10ltä kahvinkeittimeltä..
×
×
  • Create New...