Jump to content
Naimisiin.info

Kati

Rouva
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kati kaikki viestit

  1. Missäs piileksit =)

  2. Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2008 toivottamassa =)

  3. Hei Nims!! Me kanssa mietittiin, etta missa meidat nyt vihittais, Suomessa vaiko taalla USAssa. Ensin se oli Suomessa, mutta nyt ollaan kallistuttu siihen, etta tehdaan koko rumba taalla. Aluksi juuri siksi Suomessa, koska tuntui hurjalle tuo Fiancee-visa homma. Me kaytiin kaupungintalolla kysymassa kuinka homma oikein etenee. Ja jos nyt ihan taysin oikein ymmarrettiin ni taman viisumivapaan 3 kk:n sisalla kun menee naimisiin tai siita tehdaan virallista ni silloin on mahdollista jaada tanne odottelemaan green cardin saamista. Oletteko te kayneet kysymassa asiasta?? Meille ei ainakaan mainittu mitaan mistaan Fiancee-visasta!?!? Tanaan viela otetaan asioista perinpohjin selvaa, koska viime kesana oman sulhon veli meni naimisiin ulkomaalaisen kanssa ja kaikki hoitui taalla eika kenenkaan tarvinnut matkustaa mihinkaan odottelemaan. Joten heilla ainakin loytyy tuoretta tietoa. Toivottavasti kaikki loksahtaa kohdalleen ja saatte toisenne ystavanpaivana kuten olette suunnitelleet Kati
  4. Kiitos JenniN!!! Taytyykin kayda kurkkimassa minkalaisen listan olet kyhannyt,niin nakee loytyyko vastauksia kaikkiin mielta askarruttaviin kysymyksiin. Sain sen kasityksen etta pari viikkoa pitaisi siis riittaa homman hoitamiseen miehen osalta?! Isosti juhlitaan luultavimminkin vasta -08... mistaanhan ei mitaan tuu jos kiireella koettaa kaiken saada aikaan tai ainakin hermo menee jos ei muuta Pari viikkoa on jo takana ja toiset enaa jaljella jonka jalkeen olisi taas aika palata Suomeen Ja taalla ollaan Fall River, MA noin tunnin ajomatkan paassa Bostonista.
  5. Hei vaan kaikille ja tassa taas yksi joka liittyy suomi-usa parien joukkoon Poikaystavani otti ja kosi pari paivaa sitten ja nyt olisi edessa ottaa selville mita, missa, milloin! Lukemani perusteella tulin siihen tulokseen, etta on siis vaivattominta menna naimisiin Suomessa. Ja olen asian hanelle toki myos esittanyt. Varmaa ainakin on, etta sulho tulee Suomeen ensi kesana (tama jo suunniteltu aikaa paivaa sitten) pariksi viikoksi ja nyt sitten mietin onko se liian tiukka aikataulu saada hoidettua asiat kuntoon hanen osaltaan???? Olenko ymmartanyt oikein, etta hanta "tarvitaan" vain vihille menon aikana ja suurlahetystossa kaymiseen vihkimisen jalkeen? JenniN... mainitsit jossain viestissa, etta Suomeen tullessaan mies tarvitsee tuoda mukanaan verotustiedot jne. mutta myos viisumin?? Kuten tuossa jo alkukuusta laitoit privaa eraalle kanssasisarelle niin olisin oikein kiitollinen myos itsekin jos viitsit postilla heittaa. Kiitos myos kaikiklle muille kullanarvoisista vinkeista Happy Holidays to everyone!!!!
×
×
  • Create New...