Hempura

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Hempura

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me olimme oikein tyytyväisiä Väänäsen pitopalveluun. Hinta oli edullinen ruokamäärään nähden, ruokakin näytti ihmisille maistuvan ja ruokaa jäi ylikin, vaikka vieraiden joukossa oli paljon isoruokaisia miehiä Myös homma näytti toimivan pitopalvelulla ja emännällä oikein hyvin ja he olivat minusta joustavia. Mukavaa oli myös se, että olimme sopineet, että meidän juhliin tulee kolme tarjoilijaa, joiden palkat maksamme ja vaikka lopulta tarvittiinkin viisi tarjoilijaa, pitopalvelun emäntä maksoi itse kahden ylimääräisen tarjoilijan palkat, joten meille ei tullut ylimääräisiä kustannuksia. Oman kokemukseni perusteella uskallan siis kyseistä pitopalvelua suositella!
 2. Mulla oli tällainen kampaus hääpäivänä, olin siihen todella tyytyväinen
 3. Meidät oli juuri vihitty ja menimme morsiushuoneeseen odottamaan, että vieraat pääsevät kirkon pihalle meitä vastaanottamaan. Mieheni halasi minua ja kuiskasi korvaan "Minä rakastan sinua". Päivän paras hetki
 4. Tässäpä minun sormukset Vielä pitäis pikkuisen vajaa 2 kk odottaa, että saa tuon yhdistelmän sormeen...
 5. Täältä lähtee kyllä kans erittäin hyvää palautetta Kulta-Albertille! Teetetään siellä uudet kihlasormukset molemmille. Mun kihla teetetään vihkin rungon mukaisesti ja todella ihanasti osasivat ottaa huomioon meidän kaikki toiveet! Ja hintakin oli vielä yli 200 euroa edullisempi kuin muilla kultasepillä, joista tarjousta kysyttiin!
 6. Me vaihdamme sulhoni kanssa myös vanhat kihlasormukset uuteen naimisiinmenon yhteydessä. Aikoinaan mennessämme kihloihin valitsimme silloiselle opiskelijabudjetille sopivat sormukset, jotka olivat sileät keltakultaiset puolipyöreät ja 3mm leveät. Vihkisormuksia katsellessani tulin siihen tulokseen, että valkokultainen timanttisormus näyttää omissa silmissäni paljon kauniimmalta kuin keltakultainen sormus. En osaa pitää samassa sormessa kahta eriväristä sormusta, joten vaihtoehdoksi jäi kihlan uusiminen valkokultaiseksi. Mulle teetetään vihkisormuksen rungon mallinen sileä valkokultainen kihlasormus. Myös sulholle tulee siis uusi sormus ja siitä tulee myös valkokultainen, koska sulhonikin on sitä mieltä, että valkokulta sopii paremmin hänen "tyyliinsä". Sulhon uudesta sormuksesta tulee 5mm leveä flakka. Vanhat kihlasormukset säilytämme ja myöhemmin niistä teetetään ehkä joskus joku koru, esimerkiksi mahdolliselle yhteiselle lapsellemme. Niillä on kuitenkin tunnearvoa meille, vaikka rahallisesti niiden arvo ei varmaan ole paljoa sataa euroa korkeampi.
 7. Me varmaankin ostetaan 4-5 lajia irtokarkkeja. Ne laitetaan tarjolle lasipurkkeihin ja niihin lusikat, joilla karkkeja saa siististi otettua purkeista. Laitetaan myös pieniä muovi- tai paperipusseja, joihin karkit voi kerätä kuten karkkikaupassa. Ajateltiin, että laitetaan niiden lähelle vielä itsetehty kyltti, jossa lukee jotain "Morsiamen ja Sulhasen karkkipuoti" tms.
 8. Meillä ainakin sisältyy astiat pitopalvelun hintaan (Väänäsen pitopalvelu). Muistaakseni Oulun Ateria vuokraa ainakin astioita. Kannatta kysellä myös Martoilta astiavuokrauksesta.
 9. Joku kyseli rovaniemeläisistä papeista. Vastailenpa tänne entisenä rollolaisena, vaikka häät juhlitaankin toisaalla. Minun mummin hautajaisissa oli pappina nuori nainen nimeltä Elina Rask ja jos mentäis Rovaniemellä naimisiin haluaisin kyllä ehdottomasti hänet papiksi! Todella sympaattinen ja ystävällinen eikä ollenkaan sellainen uskonnollisuutta tuputtava, suosittelen!
 10. Minä olen kans kuullut paljon hyvää Satu Saarisesta, hän kun sattuu olemaan ystäväni tuttu. Ystäväni on pyytänyt häntä vihkimään heidät kuukautta ennen meidän hääpäiväämme, joten saisin silloin ihan ensikäden kokemusta ko. papista, mutta luulenpa, että kesäaikana ei riitä jos pappia pyytää vasta kuukautta ennen? Meilläkin kovasti mietityttää tämä pappiasia, kun ei olla alunperin oululaisia eikä meillä ole oikein kokemuksia näistä Oulun papeista. Paitsi Tuiran srk:n Tuuloksesta, jota en missään tapauksessa halua. Hän vihki ystäväpariskunnan ja oli niin omituinen tyyppi, että koettais olomme tosi vaivautuneeksi hänen seurassaan...
 11. Ralph Laurenin Romancea myös mulle. Ehdoton suosikkituoksuni jo monen vuoden ajan ja haluan siis myös hääpäivänä tuoksua siltä!
 12. Murunen-75:lle tietoa Oulunsuun Pirtistä: - vuokra 450e (pe klo 18-su klo 10) - mahtuu max. 150 vierasta - vuokraan ei sisälly astiavuokra (meille tulee edullisemmaksi vuokrata astiat pitopalvelun kautta) - ei omia pöytäliinoja eli ne myös otettava pitopalvelusta tms. -Varausmaksu 150e. Loput maksetaan kuukautta ennen hääpäivää. Oulunsuun Pirtti taitaa olla melko suosittu häidenviettopaikka. Itse varasimme tammikuussa -05 paikan kesälle 2006 emmekä olleet silloin edes ensimmäisiä varaajia. Valitettavasti mulla ei ole vielä kertoa käytännön kokemuksia tilasta, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin varausten ja varausmaksujen jne. kanssa.
 13. Varasin meille juuri eilen Väänäsen Pitopalvelun. Saatiin heiltä edullisin tarjous ja menu sisälsi enemmän ruokia, kuin monella kalliimman tarjouksen lähettäneellä pitopalvelulla. Menu on seuraava: Noutopöydästä Tuoresalaattia ja kastikkeita Tomatti-fetasalaattia Valkosipulipikkelsiä Graavilohta Edamjuustoa Rieskaa, ruis- ja hiivaleipää Voita, kasvisrasva- ja tuorejuustolevitettä *** Broilerin rintafileitä kermaisessa currykastikkeessa Uudet perunat Aurajuusto-kasvisgratiini *** Maito, mehu, vesi, kotikalja *** Vadelmakermakakku Pullakranssi Suklaaruusuja Hillosydämiä Kirsikkakakkua Mokkakakkua Leipäjuustoa ja lakkahilloa Kahvi ja tee Menun hinta 18e/hlö sis. alv, astiavuokran ja servetit. Lisäksi tarjoilijoiden palkka 15.14e/h + eläkevakuutusmaksu 15% palkasta. Pöytäliinojen vuokraushinta 4.2-5.8e/kpl koosta riippuen. Jollakin oli täällä huonoja kokemuksia Väänäsestä, mutta onneksi osalla oli myös positiivista palautetta... Ens kesänä se sitten selviää ollaanko tyytyväisiä! Ainakin puhelimessa emäntä kuulosti oikein ystävälliseltä ja ammattitaitoiselta ja on ollut useamminkin kuin kerran meidän juhlapaikassa töissä kun osasi heti antaa monia käytännön vinkkejä! Ihan vinkiksi, että saatiin myös hyvä ja suht. edullinen tarjous (20e/hlö + tarjoilijat ja astiat) samantyyppiselle menulle Pitopalvelu Suvista. Siellä oli myös erittäin ystävällinen ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu. Jos Väänänen ei olisi ollut enää vapaana meidän päivänä, oltais otettu se Suvi.
 14. Juuri tänään laitoin tarjouspyynnön Oulun Pitokokeille. Soitin ensin, mutta tarjouspyyntö tuli s-postitse tällaisesta osoitteesta [email protected] Menuja oli neljä erilaista ja hinnat vaihteli 19-34e/hlö + tarjoilijat ja astiavuokrat.
 15. Heips! Kertookahan tänä kesänä Koskelankylän Valolla hääjuhliaan viettävät sitten kokemuksia ko. paikasta! Meillä on varattuna ensi kesälle Oulunsuun Pirtti (varattiin jo tammikuussa) mutta nyt on alkanut vähän epäilyttää se paikka, kun olen kuullut, että siellä on tehty ohareita joillekin ja vielä tosi törkeästi (soitettu 2 viikkoa ennen häitä, että sori vaan ette voikaan tulla ja syyksi sanottu remontti, mutta tosiasiassa siellä olikin pidetty silloin tanssit, jotka varmaan nuorisoseuralle tuottoisammat kuin häät). Helmikuun lopulla se talkkarinainen sanoi lähettävänsä laskun varausmaksusta meille kevään aikana. No mitään laskua ei kuulunut ja soitin sinne eilen uudestaan ja varmistin, että meidän varaus on edelleen heillä kirjoissa. No olihan se onneksi siellä ja nainen sanoi, että lähettää elokuun loppuun mennessä sen varausmaksulaskun, kun nyt olis kuulemma turhan aikaista ??? Luulis, että olisi heidän etujen mukaista jos varausmaksun vois maksaa jo nyt. Tuli vähän sellainen olo, että meinaavatkohan ne odottaa syksyyn asti jos vaikka joku keksisi pitää tuottoisammat juhlat tuona meidän päivänä ja tehdä sit meillekin oharit... Näistä syistä siis kattelen meille vielä muitakin mahdollisuuksia ja tuo Valo kiinnostais!