Jump to content
Naimisiin.info

Arkadian_Ulla

Rouva
  • Viestit

    2076
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Arkadian_Ulla

  1. Meidän tuloilla valitettavasti 50€ on jo tarpeeksi suuri summa hääparille lahjaksi. Ja musta olisi ihan mielenkiintoista tietää, että mistä tämä "vieraan on kustannettava omat ruokansa ja juomansa" periaate on oikein lähtöisin?

    Henkilökohtaisesti mulle olisi ollut aivan se ja sama, minkä arvoisia lahjoja olisimme saaneet, sattuneesta syystä emme saaneet lahjoja/rahaa kuin omilta vanhemmiltamme takautuvasti... Me emme järjestäneet häitä lahjojen takia, vaikka häämme olisivat olleet isommat, olisin ollut aivan tyytyväinen vaikka kymppiin!

  2. ^mun meikkaaja sanoi, ettei lainaa sairaille, tai jos on herpes tms. En tiedä sen enempää kosmetologeista tai heidän toimintatavoistaan, mutta tuskinpa he jokaiselle meikattavalle avaavat uuden huulipunan/kiillon? Mä en ole kovinkaan pöpökammoinen, joten mulle on aika sama, vaikka samaa punaa olisi käytetty edellisen huulilla myös. Tai puuteria toisen poskilla....

  3. olutta oli n. 40 tölkkiä, niitä jäi 24. Siidereitä oli 12 puolen litran tölkkiä, ja 20 0,33 tölkkiä (nämä olivat "ylimääräisiä" valmiiksi) puolikkaita tais mennä 10 ja pieniä pari. Punkkua oli kaks pulloa, toinen jäi avaamatta ja toisen jämät työnsin yhdelle vieraalle mukaan. Kuoharia oli varattu onnittelumaljoihin viisi pulloa, kaksi jäi avaamatta. Boolia varten oli 1,5 litraa kirkasta, 1 litra likööriä, näistä jäi 0,75 kirkasta ja 0,5 litraa likööriä.

    vieraita oli 15+me, näistä 3 raskaana.

  4. Mun mielestä tortillat on hyvä idea, mä söisin mielelläni, varsinkin jos teidän häät on rennommat muutenkin, meillä lapsetkin osaavat syödä tortillansa sotkematta, joten miksei sitten aikuiset....

    Jauhelihatäytteen lisäksi kanavaihtoehto, paprika-sipulipaistosta, ranskankermaa, jenkkisalaattia, tomaattia, sipulia raakana, kurkkua, tacokastiketta, cuacamolea, juustoraastetta... Määristä en pysty sanomaan kyllä mitään.

  5. Tiimarihan on pullollaan ton paksuisia pöytäkynttilöitä, joten kysymys kuuluu, kuinka pitkiä mahdat kaipailla...? ;)

    No ei meidän tiimarissa ollut muita kuin basicantiikki-ja kruunukynttilöitä ja sitten todella paksuja pöytäkynttilöitä.... Mutta täytynee lähteä sitten jonnekin toiseen Tiimariin, jos näin todella on!!!

  6. Suomen pukuvuokraamo ainakin vuokraa,mutta jos haluaa säästää,niin kantsii tehdä itse.Olen nyt väkertänyt itselleni luonnonvalkoista fleeceviittaa hupulla ja tarvikkeet maksoi siinä 30 e,eli saat omaksi itse ompelemalla puolet halvemmalla kuin vuokraten. vuokrat kuiteskin siinä 60e kiemussa... Ja en itsekkään ole mitään taitava ompelija,mutta se on oikeesti aika helppo tehdä...

    Onko sulla valmiina kaavat tuohon viittaan, vai teetkö ihan omasta päästä?

  7. Onko kukaan valkaissut näitä BOMULL-lakanoita? Niissähän on kloorivalkaisu kielletty, mutta mitenhän mahtaisi käyttäytyä, jos koittaisi valkaista? Vantaan Ikeasta olivat viime viikolla nämä lakanat kokonaan loppu, mutta myyjä sanoi, hiukan epävarmasti tosin, että kai muutaman viikon sisään olisi tulossa.

×
×
  • Create New...