Jump to content
Naimisiin.info

Mandii

Rouva
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mandii's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mä otan kimppuni todennäköisesti Turun sun soft-tukusta, josta saa siis myös kimppuja. Ainakin mun saama tarjous oli todella hyvä, koska haluan kimpun pioneista, jotka ovat kalliita kukkia. Kannattaa kysyä!
  2. Mulla maksaa hääkampaus 160 euroa koekampauksineen. Käsitykseni mukaan kampaus tehdään koekampauksessa kokonaan, koska kampaja käski varaamaan 2 tuntia aikaa. Itse haluan ehdottomasti, että kampaus tehdään kunnolla, koska haluan tietää miten se kestää ja miten esim. auki jätetyt kiharat kestävät. Lisäksi kampaajani on juuri Rokkiksen mainitsema kampauksiin erikoistunut kampaaja, joka on kilpaillut kampauskilpailuissa.
  3. Mandii

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Joo, tiedän, turha ruikuttaa omista menoista ??? Olin seremoiniamestarina, jolloin koin, että pitää olla kunnon puku ja kampaus.Polttarit eniten harmittavat, mutta en voi niistäkään syyttää kuin peruneita kavereita.
  4. Mirva Ikonen: olen laittanut sivulle 12 vastauksen kysymykseesi.
  5. Kesäinen häävalssi on meidänkin tämän hetkinen suosikki. Akseli ja Elina on tietty ihana, mutta kun se on NIIN kulunu, koska on kaikilla.
  6. Mandii

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Polttareissa tuli niin paljon viime hetken peruutuksia ja juttuja oli jo varattu, joten me kaasot jouduimme maksamaan paljon suunniteltua enemmän. Tähän kun lisää lahjan (30 euroa), kampauksen (50 euroa), meikin (30 euroa)ja puvun (140 euroa)niin 400 euroa ylittyy, valitettavasti. Morsian ei todellakaan tiedä, että rahaa paloi noin paljon enkä halua asialla häntä vaivata. Itseäni vaan vähän harmittaa :-/
  7. Mandii

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kaasoilin tänä kesänä ja olen hieman pettynyt, kun en saanut mitään lahjaa eikä minua muistettu mitenkään antamastani panoksesta. Kiitos sentään sanottiin juhlan jälkeen. Ehkä odotin liikaa, kun olen täältä lueskellut, että monet antaa lahjan ja olen itsekkin ajatellut kaasojani jotenkin muistaa. Lisäksi itseltäni paloi polttarit mukaanlukien noin 400-500 euroa näihin häihin. :-/
  8. Tää on jo ollut täällä, mut tää kolahti heti. maailman tuulet toivat meidät paikkaan jota etsittiin on ollut myötätuulta joskus taas vastaan taisteltiin on tuuli mastoissa itkenyt itkuaan nyt se tyyni on jo saavuimme satamaan Pave Maijanen (Maailman tuulet) Sopii meille, koska olemme olleet hääpäivänä yhdessä jo 11 vuotta ja kaikenlaista on tiellemme sattunut.
  9. Meillekkään ei tuu studiokuvia vaan miljöökuvat. Olen vaan miettinyt sitä, että mitä jos sataa? No, ehkä hääpaikasta löytyy valkoinen seinä, jonka edessä voi ottaa kuvat. Kuvaajalla on ehkä sitten tarvittavat tarvikkeet mukana.
  10. Mustakin isot sormukset on hienoja, ei nyt kuitenkaan ihan kaikki mitä tässä ketjussa on ollut. Mut esim. Kate Hudsonin rinkulan ottaisin heti Harmi vaan, että tällaiset sormukset maksaa ihan hirveesti! Kokeilin häämessuilla yhtä ihanaa sormusta, joka maksoi 16800 euroa Sulho ei oikeen tykännyt siitä. :
  11. Näin omia häitä suunnittelevana pakko sanoa, että minä ainakin kiinnitin huomiota tänä kesänä tulleiden kutsujen kuoriin. Toinen oli perusvalkoinen ja toinen vaalean kermanvärinen helmiäinen. Kyllä se helmiäinen oli monta kertaa hienompi ja juhlavampi ja heti jo postilaatikolla huomasi, että kyseessä on hääkutsu.
  12. Meille tuli just kutsu, jossa oli kuoressa sinetti ja hyvin oli kestänyt. Enkä usko, että oli käsin käsitelty.
  13. Lumi6: Olen laittanu tän joskus ennenkin, eli muistaakseni toi kyseinen runo on joku intiaanien ikiaikainen vihkiruno. Eli tekijää ei taida löytyä. :-/
  14. Kun olin kaaso, niin sain kiitoslahjan jo häitä edellisenä iltana. Oltiin silloin hääparin luona koko porukka ja saunottiin ja rentouduttiin seuraavaa päivää varten.
  15. Surullinen, mutta opettavainen tarina. Todellakin ruoka on se juttu, mistä ei kannata säästää ja vaikkei tarjoisikaan erikoista ruokaa, on tärkeää taata, että ruokaa varmasti riittää kaikille. Ja tuollaiset hääpaikat, joissa osa porukasta joutuu olemaan eri tiloissa, pitäisi lailla kieltää! Meilläkin oli yhtenä paikkavaihtoehtona kaunis huvila, mutta olen kuullut, että siellä voi toisaan käydä niin, ettei osa vieraista näe hääparia lainkaan.
×
×
  • Create New...