-Tilla-

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About -Tilla-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Näitä suosittelen: Paajanen, Kämp Faberart, Korkeavuorenkatu Kristiina Metsi, Freda
 2. Aamupala nautittiin hotellihuoneessa Kämpissä, annettiin huomenlahjat, mentiin n. 25 häävieraan kanssa brunssille alakertaan (olikin erittäin kiva ja viihdyttiin ravintelissa 3h) ja siitä kälyn ja miehensä kanssa kotiin aukaisemaan ja ihastelemaan lahjoja.
 3. Samaa kyselen. Puku on, mutta siihen pitäisi tehdä korjauksia (ottaa sisään yhdestä paikasta, lisätä toisaalta). Suositelkaa asiansa osaavia helsinkiläisompelijoita?..
 4. Me todennäköisesti laitamme kutsuun, että "toivomme, että leikki-ikäiset lapset jäävät juhlan ajaksi mukavan hoitotädin tai -sedän hoitoon". Kutsuvieraina ovat kuitenkin 12-vuotiaat serkkuni ja mahdollisesti sylivauvat (no, sylivauvoja mietitään vielä). Jos juhliin ei kutsuta lapsia lainkaan, on hyvä tapa mielestäni lisätä kutsuun esimerkiksi se tälläkin palstalla mainittu lause: tällä kertaa juhlimme aikuisten kesken.
 5. Nostellaanpas. Mitä maksoitte kukistanne ja koristeluistanne em. kukkakaupoissa? Sattuuko teillä olemaan peräti kuvia kimpuistanne? Erityisesti kiinnostaa Fredan TK, Clarkia ja Vartioharjun Zamia. Tuliko teille pöytiin kukkia tai muuta koristelua? Miten hoiditte tilan koristelun? Sain juuri hinta-arviota eräältä kukkakauppiaalta hääkukista. Kimput arviolta 100-250 e, vieheet 10-15e. Kalliilta tuntuu. Näissä hinnoissako kukat stadissa oikeasti ovat?
 6. Beach Plaza vaikutti parhaalta, mutta miinuksena hotellin ravintolan remontti... Epävarmaksi siis jää, että miten remontti häiritsee lomailijoita. Pitäisiköhän yrittää saada huone ylemmistä kerroksista, jos se remppa häiritsisi sitten mahd. vähän? Eikös ravintolat ole yleensä alakerroksissa?
 7. Tarjouskisavaiheessa ollaan. Töölön matkatoimiston Beach Plaza Hotel kuulosti oikein kivalle erityisesti sijaintinsa puolesta. Le Flemboya Resortkaan ei ollut huonompi vaihtoehto hotelliksi. Mr.Travel tarjosi Divi Bay Resort nimistä kohdetta. Osaako kukaan kertoa em. hotelleista?
 8. Kiitos tyttäret vastauksista! Paikka kuulostaa napakympiltä. Pitääpä alkaa kysymään tarjouksia matkatoimistoista.
 9. Hei! Tuia ja Häämatkalainen 2003, kiitokset vastauksistanne! Kylläpä paikka kuulosti kivalle! Kauanko tuo mainitsemanne hurrikaaniaika kestää? Me olisimme kenties suuntaamassa saarelle heti lokakuun alussa - mikäköhän säätilanne siellä mahtaa olla? Kuinka kallis saari oikeastaan on? Onko teillä antaa esimerkkejä? Tässä alkaa tulla matkakuume!
 10. Hallo. Myös meillä oli St. Martin yhtenä vaihtoehtona (ajatuksena yhdistelmämatka NY- joku Karibian saari). Aruba on ilmeisesti täynnä jenkkejä, mikä ei kyllä ole mikään suositus ainakaan meille. Curacao kehuttiin myös tällä palstalla. Osaisiko joku peräti vertailla näitä kahta kohdetta? Tai kertoa St. Martinista lisää tai suositella jotain kolmatta Karibian kohdetta?