Jump to content
Naimisiin.info

-Tilla-

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

-Tilla-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Näitä suosittelen: Paajanen, Kämp Faberart, Korkeavuorenkatu Kristiina Metsi, Freda
  2. Aamupala nautittiin hotellihuoneessa Kämpissä, annettiin huomenlahjat, mentiin n. 25 häävieraan kanssa brunssille alakertaan (olikin erittäin kiva ja viihdyttiin ravintelissa 3h) ja siitä kälyn ja miehensä kanssa kotiin aukaisemaan ja ihastelemaan lahjoja.
  3. Samaa kyselen. Puku on, mutta siihen pitäisi tehdä korjauksia (ottaa sisään yhdestä paikasta, lisätä toisaalta). Suositelkaa asiansa osaavia helsinkiläisompelijoita?..
  4. Me todennäköisesti laitamme kutsuun, että "toivomme, että leikki-ikäiset lapset jäävät juhlan ajaksi mukavan hoitotädin tai -sedän hoitoon". Kutsuvieraina ovat kuitenkin 12-vuotiaat serkkuni ja mahdollisesti sylivauvat (no, sylivauvoja mietitään vielä). Jos juhliin ei kutsuta lapsia lainkaan, on hyvä tapa mielestäni lisätä kutsuun esimerkiksi se tälläkin palstalla mainittu lause: tällä kertaa juhlimme aikuisten kesken.
  5. Nostellaanpas. Mitä maksoitte kukistanne ja koristeluistanne em. kukkakaupoissa? Sattuuko teillä olemaan peräti kuvia kimpuistanne? Erityisesti kiinnostaa Fredan TK, Clarkia ja Vartioharjun Zamia. Tuliko teille pöytiin kukkia tai muuta koristelua? Miten hoiditte tilan koristelun? Sain juuri hinta-arviota eräältä kukkakauppiaalta hääkukista. Kimput arviolta 100-250 e, vieheet 10-15e. Kalliilta tuntuu. Näissä hinnoissako kukat stadissa oikeasti ovat?
×
×
  • Create New...