hiini

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About hiini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulle teki ammattilainen ja hänen tekemä meikki oli todella hyvä ja ennen kaikkea PYSYVÄ, jouduin lisämään vain huulipunaa illan aikana. JOs aiot ottaa tuntemattomalta meikkisi, suosittelen JOKAISELLE koemeikkiä. Itse meikkaan mielestäni hyvin -tietysti, heheh- ja olen ollut aiemmin pariin otteeseen meikattavana ja tulos oli jotain aivan kauheaa. (Paitsi häämeikin tekijällä) Koemeikin jälkeen on mahdollisuus vielä vaihtaa meikkaajaa tai jutella meikkaajan kanssa mikä ei omasta mielestä sovi, mikä pitäisi tehdä toisin etc. lisäsin tuon kursivoinnin
 2. Meillä kului rahaa ihan valtavasti. Mutta olemme niin onnellisia siitä, että kaikki sujui niin hyvin ja vieraat viihtyivät, etten lähtisi mistään edes jälkeen päin tinkimään.
 3. Niin, tarkoituksemme on mennä "etelään" pariksi viikoksi ja sitten viikon Club-lomalle pohjoiseen.
 4. Me lähdemme luultavasti loppusyksystä (nyt siellä talvi) Brasiliaan n. 3 viikoksi.
 5. sitähän voisi käyttää myöhemmin vaikka tyynyliinana...
 6. 4. kuva ylhäältä viimeisessä viestissä on jotain ihan ?? Siis ratkesin ;D Muoks. siis varsinkin tuo laahus!!
 7. Issey Miyaken L´Eau d´Issey ja Chanelin Allure
 8. Kyselin eri kukkakaupoilta (Hki) viime viikolla tarjouksia (kylläkin puhelimitse, sillä asun ulkomailla). Kuvailin kaikille kimpputoiveeni samalla lailla, kukkien määrän, värin, kimpun muodon, halkaisijan pituuden etc. eli aika lailla infoa, jotta ammattilainen osaisi suurin piirtein arvioda kimpun hintaa. Ja se hinta vaihtelikin n. 70 eurosta aina 165 euroon. Vieheitten hinnat olivat taas suurin piirtein samaa hintaluokkaa.
 9. Löysin runon kirjoittajan tuohon "Meristä kaunein on vielä purjehtimatta etc" Nazim Hikmet on siis tämä runoilija.
 10. KIITOS JesJes tosi hyvistä vinkeistä!
 11. En tiedä kuuluuko tänne, mutta rouvat, kaipaisin kokemuksianne Suomenlinnan kirkon koristelusta. Jos kesälauantaisin vihkimiset ovat tunnin välein, missä välissä koristelitte kirkon kukkasilla tms. tai miten hoiditte asian?