Merilin

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Merilin

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä ainakin olen ollut jo pappiin yhteydessä sähköpostilla ja sain häneltä vihkimisen rungon liitetiedostona. Sen perusteella teen sitten rungon, mutta printtaan sen vasta tapaamisen jälkeen, jos siihen saattuu vielä tulemaan muutoksia.
 2. Meillä kirkon varasi minun äitini. Kirkko on synnyinseurakunnan kirkko ja koska voin aika huonosti päivisin soitella minnekään, niin ystävällisesti äippä lupasi sen tehdä. Meillä ei kyllä kumpikaan ottanut tästä hernettä nenään, oltiin vaan tyytyväisiä kun homma tuli hoidettua.
 3. Heippa, jos olet kuullut jotain pitopalvelua suositeltavan Nakkila, harjavalta, Ulvila, Luvia, Pori jne niin kerrotko minullekin?
 4. Kiitos, toi oli hyvin muotoiltu. ;D Merilin
 5. Miten olette laittaneet kutsuun toiveen mahdollisista muistamisista matkatilille? Siis sanamuotoja. Ollaan päädytty toivomaan rahaa, koska 5 vuotta yhdessä asuneina meillä on jo kippoa ja killutinta riittävästi. Haluaisin kuitenkin muotoilla lauseen niin, ettei se ole käskevä tai "pakottava". Ideoita? Erään kaverini hääkutsussa luki: Häälahjat lahjatilille 1234567-156655736 jne. Mielestäni aika tökerö ja turhan käskevä.