pippileena

Aktiivijäsen
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About pippileena

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulle tuli (kynttiläfriikkinä) mieleen, että miten olisi jonkinlainen kynttilä/lyhtykuja? En tiedä mihin kellonaikaan teidät vihitään, mutta illan hämärtäessä kynttilänvalo toisi romanttisen ja lämpimän tunnelman kyseiseen hetkeen... Lyhtyjä ei välttämättä tarvitse olla edes montaa. Myös osalle vieraista voisi antaa lyhdyt pideltäväksi vihkimisen ajaksi... :
 2. Totta! Olemme äitini kanssa jo pitkän aikaa käyttäneet heidän palvelujaan. Flora löytyy Kiitoradan vierestä Yliopistonkadulta.
 3. Ei kukat sitä juhlaa tee. Voihan ne pöydät koristella miljoonalla muullakin tavalla. Laittaa vaikkapa tuikkuja viinilaseihin ja lasin jalkaan kauniin rusetin, niin siinä on jo ihan riittävästi nättiä koristetta. Ihan turha ottaa riskiä allergisten vieraiden kanssa.
 4. Löysin tällaisen sivun joka on ehdottomasti kurkistamisen arvoinen. Englanninkielentaitoa kylläkin tarvitaan... Täältä löytyy infoa ja ideoita kiinalaisista ja japanilaisista häistä: http://www.japaneseweddingfavors.com/
 5. Mulla on nyt lievää ihastumista kyseiseen sävyyn... Olenkin ajatellut fuksiaa pieninä piristysannoksina omissa juhlissamme. Ehkäpä juuri fuksianvärinen orkidea saa kunnian tulla valituksi rannekukakseni...
 6. Minäkin olen tuleva talvimorsian ja olen pienessä päässäni suunnitellut jotain simppeliä koristelua. Väreinä ehkäpä hopea ja valkoinen, hämärä valaistus, paljon kynttilöitä ja ulos jäälyhtyjä...
 7. Kannattaa tosiaan hyödyntää kaikkea mitä luonnosta löytyy kuten koivunoksia ja -lehtiä, luonnonkukkia, kiviä, hiekkaa, sammalta jne. Minusta kelluvat kynttilät jossain kauniissa lasiastiassa toisivat tietynlaista raikasta "metsälampi"-tunnelmaa... Veden pinnalle voisi laittaa vaikkapa koivunlehtiä tai kukkasia kellumaan ja pohjalle kiviä.
 8. Perhosteemaa voisi toteuttaa ainakin niin, että esim. kutsuissa, serveteissä ja vaikkapa kukka-asetelmissa olisi perhosia... Eiköhän kesän lähestyessä ainakin Tiimarista ja Sinooperista löytyisi aiheeseen liittyvää matskua.