Jump to content
Naimisiin.info

bohemian

Rouva
  • Viestit

    9432
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän bohemian kaikki viestit

  1. Olen näemmä näkymätön

  2. Poistele yv:itä ja/tai kato päikkyäsi :).

  3. bohemian

    Portugalin Azorit

    Lisää kommentteja kaipaisin . Onko kukaan ollut Vale Do Navio hotellissa? Löytyykö ketään, joka olisi ollut sekä Madeiralla että Azoreilla? Kumpaa suosittelisit 2 aikuiselle ja 1-vuotiaalle kohteeksi? Ai tämä menikin hääosastolle . No mitäpä siitä...
  4. Nyt taitaa kyllä olla morsian itse siskonsa kanssa asialla ...Mutta eipä siinä mitään, tottahan se on, että leikkauksella saadaan varmasti vääristeltyä monia asioita.
  5. Kyllä pari mielestäni oli ihan aito (siis satuhäät mistä tässä on puhuttu). Vähän pisti korvaan kieltämättä se, että sulhanen puhui lähinnä vaan morsiamen kauneudesta...Ja rahajutuista on tuolla alakerrassakin puhuttu (siis ihan yleisellä tasolla). Vähän kateeksi toki käy, mutta mikäs siinä jos sitä rahaa on . Ei voi kukaan käsi sydämellä sanoa, etteikö itsekin kävisi huvittelemassa jos sitä rahaa olisi.
  6. Hitsi kun on huonoja kuvia...Mutta Hausjärven kirkko on kanssa aika kaunis kirkko, rakennettu näköjään 1789 . Pakko laittaa tähän oma vihkikirkkokin, vaikka sen ulkonäköön onkin vähän turtunut, eli Riihimäen keskuskirkko:
  7. Niin oliko tämä avaruusasema vai kirkko :: Kummatkin kirkot ovat Hyvinkäältä.
  8. Saanko säästää teitä vaivalta... Unohtakaa koko WC-kori. Se on taas yksi oikeasti täysin turha härpäke minkä ehkä joku yksi vieras huomaa...Sen sijaan jotkut todelliset ensiavut (särkylääkkeet, närästyslääke, laastarit ym.) voi olla vaikka kaasolla tai morsiusparin vanhemmilla jossain jemmassa...
  9. Me oltiin sitten superäkkinäisiä kun olin 14 kun menimme yhteen ja vielä silloinkin kun menimme 3kk yhdessäolon jälkeen kihloihin ;D. Viisi vuotta oltiin sitten yhdessä ennen häitä ja nyt kesällä parin kk päästä olemme olleet yhdessä siis 6 vuotta josta yhden olemme olleet naimisissa . Olin vielä 19 kun menimme naimisiin (tosin täytin muutaman kk päästä 20). Miten minusta tuntuu, että naikkareissa ylipäänsäkin pelotellaan aina ihmisiä jotka olisivat tekemässä jotain "erilaista" :-?.
  10. OT mä epäilen, että yksi tämän kevään Satuhäät ohjelman pareista on juhlinut tuolla...
  11. bohemian

    Kihlakuva

    Nimenomaan :.
  12. Tää on tämmöstä tää netissä kirjoittelu että asiat tulkitaan puolin ja toisin väärin . Itsekin varmaan koin tekstisi paljon hyökkäävämpänä kuin mitä se todellisuudessa oli .
  13. No sanotaanko nyt niin (jotta kukaan ei vetäisi sitä palkokasvia nenäänsä), että nuo pätevät Ainakin meidän parisuhteessa ja Meillä toimitaan niitten mukaisesti...
  14. No ei miehen ruumiissa ole mitään mitä voisi verrata naisen rintoihin, sitä yritin tuolla tuoda esiin. Oikeasti. Jotta nainen kiihottuisi miesstripparista yhtäpaljon kuin mies naisstripparista pitäisi miesstripparin vähintäänkin hyväillä naista jolle strippaa... Enkä minäkään milläänlailla tuomitse muita, joille stripparin katsominen (esim.) on suhteessa ihan normaali ok juttu. Yritin nimenomaa sanoa sitä, että se on väärin että ne joille se on ihan ok juttu tuomitsevat ne joille se ei sitä ole. Eikö ole aika kaksinaamaista että sinäkin voit ensimmäisen viestin tavoin moittia minun mielipidettäni ja kuitenkin edellisessä viestissäsi sanoit että kaikille se (eli strippaus) ei sovi... Kyse ei esimerkissäkään ollut siitä että nainen olisi hermostunut siitä että muitten miehet menevät katselemaan...Hän hermostui siitä että Hänen miehensä vedetään mukaan sellaiseen...
  15. Ja sitten vielä aiheeseen :...Mielestäni se ei kuulu paskan vertaa ulkopuolisille ihmisille jos nainen kokee sen inhottavaksi asiaksi että hänen kumppaninsa menee katsomaan stripparia. Itse olen esim. mieheni kanssa puhunut asiasta ja tehnyt selväksi että se vaivaisi minua todella paljon..Aivan kuten häntäkin vaivaisi jos minulle stripattaisiin. Aloitusviestin tapauksessa tosin "Kilahtanut" nainen toimi siinä väärin että alkoi kuuluttamaan mielipidettänsä heti kaikille ja sillä pilasi yllätyksen...Olisi tosiaan pitänyt sopia asia ihan vaan miehen kanssa kotona. Ja olisi voinut morsiammen kanssa puhua ihan asiallisesti aiheesta ja siitä että kaikki eivät välttämättä kokisi sitä stripparia hyvänä asiana...MUTTA jos morsian olisi tuon jälkeen alkanut vaan kuittailemaan että "vain huonon itsetunnon omaavat sanovat noin" eikä olisi tipan vertaa välittänyt mielipiteestäni, niin sitten olisin itsekin kilahtanut ja en enää olisi paskan vertaa välittänyt muitten tunteista. (Ja miksi sekään, jos jollakulla todella on huono itsetunto kuuluisi jollekin tuntemattomalle...Ei kukaan varmaan sitä huonoa itsetuntoa itsellensä toivo.)
  16. Jos minä morsiammena olisin saanut tietooni jotain tällaista olisin mennyt vetämään bestmania turpaan ja kieltänyt häntä (ja kumppaneita) tulemasta häihin!
  17. Mies stripparit (kai) eivät yleensä strippaa kaluansa paljaaksi...Kun taas naisstripparit löllöttelevät tissejänsä naaman edessä ym. Eli näen nämä kaksi asiaa aivan erilaisina, sillä pelkässä paljaassa miehen kehossa (kun ne "seksuaaliset alueet" on peitettynä) ei ole mitään seksuaalista kun taas naisen tissit on miehelle varmaan se suurin kiihotuksen lähde. Ja kuten aiemmin ketjussa sanottiinkin "jos mies saa katsoa, pitäisi naisen saada koskea", sillä miehet ja naiset kiihottuvat niin erilailla...
  18. bohemian

    Maisala (Kuru)

    Itse käväisin tämän katsastamassa ulkoa kun paikkaa mietittiin, mutta ajattelin että se on liian iso...Meillä kun vieraita oli vaan n.50. Niin pienessä porukassa noin isossa tilassa ei synny oikein kunnollista "yhteistunnelmaa".
  19. ^Olet kyllä oikeassa siinä, että tämä ketju on mennyt ihan sivuraiteille. Pyysit "kohtalonkumppaneita" mutta sen sijaan kaikki alkoivat kommentoimaan vähän sitä sun tätä. Ihmettelen vaan miksi olet "hyökännyt" minua kohtaan kun lähinnä esim. edellisellä sivulla puolustelin nuorten naimisiin menoa :-?.
  20. Ja tämähän oli sitten kypsä kommentti :.
  21. Pakko sanoa, että noin voimakkaasti puolustuskannalle meno meinaa yleensä sitä että ei ole itsekään varma tekemisistään.
  22. Onkohan toi tommonen naureskelu ton ikäluokan juttu? En todellakaan sano, että olisin itse jotenkin hirveän paljon vanhempi (tänä vuonna 21, eli käsittääkseni ketjun aloittajaa 3 vuotta vanhempi), mutta olen huomannut tuon ominaisuuden myös saman ikäisessä serkussani. Hän naureskelee muiden ajatuksille, vaatemauille ym. mutta ei itse kestä lainkaan kritiikkiä. Niin ja itse aiheeseen. Onhan niitä teiniäitejäkin nykyään pilvin pimein. Lapsi kuitenkin on vielä paljon isompi ja lopullisempi sitoumus kuin se, että menee "vain" naimisiin. Parempi vaihtoehto se naimisiin meno on kuin se että pyöräyttäisi mukulan (luin juuri eräältä toiselta foorumilta 14-vuotiaan saaneen lapsen). Miksi niitä teiniäitejä nykyään ymmärretään (ainakin enenevissä määrin), mutta nuoria "muuten vaan" naimisiin menijöitä ei :-?. Ja oletteko ikinä kuulleet sellaisesta jutusta kuin avioero...JOS homma menee aivan totaalisen pieleen eivät osapuolet ole pilanneet loppuelämäänsä. Teksti ei välttämättä ole mitään kaikkein loogisinta mahdollista tähän aikaan yöstä kirjoitettuna :-[. Pahoittelen. Sitäpaitsi helpottuuhan se yhteenmuuttokin sitten kun ei tarvi laittaa postiluukkuun kuin yksi nimi ;D.
  23. NO DAA. Meinasin, että eikös Savelan kartano olisi sopiva suunnitelmiisi . Näköjään ei, lukaisin tuon toisenkin ketjun.
  24. No eikö Savelan [highlight]kartano[/highlight]:n luulisi olevan kartanotyyppinen?
  25. Nuo ylemmät linkkini eivät näköjään enää pelaa :-/. Go Riihimäen sivut Go...Kirjoittakaa hakuun juhlapaikat tai kokoontumistilat niin pitäisi löytyä.
×
×
  • Create New...