bohemian

Rouva
 • Content count

  9432
 • Joined

 • Last visited

About bohemian

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  etelä

Recent Profile Visitors

1993 profile views
 1. Olen näemmä näkymätön

 2. Poistele yv:itä ja/tai kato päikkyäsi :).

 3. Lisää kommentteja kaipaisin . Onko kukaan ollut Vale Do Navio hotellissa? Löytyykö ketään, joka olisi ollut sekä Madeiralla että Azoreilla? Kumpaa suosittelisit 2 aikuiselle ja 1-vuotiaalle kohteeksi? Ai tämä menikin hääosastolle . No mitäpä siitä...
 4. Nyt taitaa kyllä olla morsian itse siskonsa kanssa asialla ...Mutta eipä siinä mitään, tottahan se on, että leikkauksella saadaan varmasti vääristeltyä monia asioita.
 5. Kyllä pari mielestäni oli ihan aito (siis satuhäät mistä tässä on puhuttu). Vähän pisti korvaan kieltämättä se, että sulhanen puhui lähinnä vaan morsiamen kauneudesta...Ja rahajutuista on tuolla alakerrassakin puhuttu (siis ihan yleisellä tasolla). Vähän kateeksi toki käy, mutta mikäs siinä jos sitä rahaa on . Ei voi kukaan käsi sydämellä sanoa, etteikö itsekin kävisi huvittelemassa jos sitä rahaa olisi.
 6. Minä olin 14 kun menimme mieheni kanssa yhteen. Hän oli silloin 17. Naimisiin menimme kun olin 19 ja hän 22, viisivuotispäivänämme . Taisin minäkin vähän pelätä vanhemmille sanomista, mutta vastaanotto oli varsin hyvä johtuen varmaan pitkästä seurustelustamme. Mehän menimme kihloihinkin jo minun ollessa vielä hetken aikaa 14 ja se selvisi vanhemmille sitten pikkuhiljaa . Nyt olen 22 ja mies on 25 ja kesällä vietämme 3-vuotis hääpäivää (8 vuotta seurustelun alusta ). Eli tsemppiä vaan, kyllä se hyvin menee ja teidän onni on aina se tärkein asia . Häiden aikaan olimme asuneet yhdessä reilun vuoden (lähemmäs 1,5). Nyt n. 4 vuotta. En tosin missään vaiheessa kokenut sen kummempaa eroa suhteessamme yhteen muuton myötä, eli meillä ei ole ollut mitään yhdessä asumiseen liittyvää kriiseilyä.
 7. Hitsi kun on huonoja kuvia...Mutta Hausjärven kirkko on kanssa aika kaunis kirkko, rakennettu näköjään 1789 . Pakko laittaa tähän oma vihkikirkkokin, vaikka sen ulkonäköön onkin vähän turtunut, eli Riihimäen keskuskirkko:
 8. Niin oliko tämä avaruusasema vai kirkko :: Kummatkin kirkot ovat Hyvinkäältä.
 9. Saanko säästää teitä vaivalta... Unohtakaa koko WC-kori. Se on taas yksi oikeasti täysin turha härpäke minkä ehkä joku yksi vieras huomaa...Sen sijaan jotkut todelliset ensiavut (särkylääkkeet, närästyslääke, laastarit ym.) voi olla vaikka kaasolla tai morsiusparin vanhemmilla jossain jemmassa...
 10. Me oltiin sitten superäkkinäisiä kun olin 14 kun menimme yhteen ja vielä silloinkin kun menimme 3kk yhdessäolon jälkeen kihloihin ;D. Viisi vuotta oltiin sitten yhdessä ennen häitä ja nyt kesällä parin kk päästä olemme olleet yhdessä siis 6 vuotta josta yhden olemme olleet naimisissa . Olin vielä 19 kun menimme naimisiin (tosin täytin muutaman kk päästä 20). Miten minusta tuntuu, että naikkareissa ylipäänsäkin pelotellaan aina ihmisiä jotka olisivat tekemässä jotain "erilaista" :-?.
 11. OT mä epäilen, että yksi tämän kevään Satuhäät ohjelman pareista on juhlinut tuolla...
 12. Nimenomaan :.
 13. Tää on tämmöstä tää netissä kirjoittelu että asiat tulkitaan puolin ja toisin väärin . Itsekin varmaan koin tekstisi paljon hyökkäävämpänä kuin mitä se todellisuudessa oli .